Iulia Vântur a făcut anunţul despre nunta cu Salman Khan: „Să îţi petreci viaţa cu cineva este important”

Iulia Vântur a acordat recent un interviu emoționant pentru Faridoon Shahryar, un jurnalist de la publicația Bollywood Hungama.

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 19:09
Iulia Vântur a făcut anunţul despre nunta cu Salman Khan: „Să îţi petreci viaţa cu cineva este important”

Blondina a trecut prin mai multe subiecte, dar de departe cel mai emoționant a fost cel care privește situația ei din prezent cu Salman Khan.

Iulia Vântur, CRIZĂ DE GELOZIE. Ce a fost nevoit să facă Salman Kahn pentru a-şi calma IUBITA ROMÂNCĂ

Când a fost întrebată despre nuntă, Iulia a izbucnit în râs și a răspuns: „Oh, Doamne! Această întrebare continuă și continuă, și continuă. Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât alte lucruri. La un moment dat, mi s-a pus această întrebare parcă pe repet.

Chiar și părinții mei m-au întrebat: «Când te vei mărita?». I-am spus: «Mamă, vrei să fiu fericită sau doar căsătorită? Și asta pentru că să te căsătorești este ca atunci când… Știi, mă pot mărita cu cineva mâine». Atunci a fost ultima dată când m-a întrebat asta.

Este mai important să fii fericit cu cineva, să petreci timp de calitate și să ai o conexiune… Să îți petreci viața cu cineva este mai important decât actele și toate acele lucruri”.

Iulia Vântur: „Sper să fiu o mamă responsabilă şi bună”

Iulia Vântur s-a mutat de ceva vreme în India, acolo unde are o relație cu unul dintre cei mai apreciați actori de la Bollywood, Salman Khan.

Iulia Vântur a mărturisit că deși nu-și dorește atât de mult să se căsătorească, nu același lucru îl poate spune despre venirea pe lume a unui copil.
 

Acum chiar m-am întors de la Londra, unde am filmat pentru un film de acțiune. Am filmat cu o echipă de profesioniști de la Hollywood și mi-a plăcut foarte tare.. A fost o experiență care m-a provocat foarte tare„, a declarat vedeta într-un interviu pentru emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV.

Vedeta a vorbit și despre căsătorie și copii: „Poate că mămică, da. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară.

Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună„.