Iulia Vântur a învăţat înţelepciunea indiană. Cele mai frumoase lecţii de viaţă pe care şi le-a însuşit în ţara marilor maeştri spirituali

Iulia Vântur şi-a deschis sufletul şi a vorbit pentru prima dată despre viaţa în India, despre cât de greu i-a fost să se adapteze obiceiurilor de acolo şi descpre cum a ajutat-o această experienţă să se dezvolte emoţional.

11 mai 2021, 12:50
Iulia Vântur a învăţat înţelepciunea indiană. Cele mai frumoase lecţii de viaţă pe care şi le-a însuşit în ţara marilor maeştri spirituali
Iulia Vântur

Iulia Vântur a mărturisit, la emisiunea Sinteza Zilei, că experienţa indiană i-a dat cele mai importante lecţii de viaţă. Iar cea mai importantă lecţie a fost aceea că a învăţat să se ridice după ce a căzut.

Cea mai importantă lecţie pe care a învăţat-o în India

Oricât de greu ar fi şi oricât de jos de ajungi, din punct de vedere emoțional, nu faci decât să găsești putere pentru a te ridica şi mai sus. Am învățat că sunt puternică acolo, am învățat că mă am pe mine și asta este cea mai bună lecție, este lecția vieții mele. Indiferent de situație, oriunde aș fi în lumea asta, eu mă am pe mine și ştiu că am cu ce și, știu că voi fi bine indiferent de situație„, spune actriţa.

Iulia Vântur

Călătoria în India, o experienţă deloc întâmplătoare

Vedeta a recunoscut că au fost multe momente în care s-a simţit singură şi a simţit nevoie să-i aibă aproape pe cei dragi. A ştiut, însă, tot timpul că această călătorie nu a fost o întâmplare, ci a avut loc pentru că avea nevoie de ea pentru dezvoltarea ei emoţională.

Citeste si Pepe a lansat o melodie în memoria nepotului său mort la 17 ani: „Mi-a apărut în vis la o lună după ce a murit”

Da, au fost momente în care aveam nevoie de părinți și aveam nevoie de prietenii mei de-o viață. Nu este ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut. Dar mi-am dorit să ajung acolo. A fost o alegere pe care am făcut-o cu bună știință. Mi-am urmat intuiția şi sufletul și chiar dacă, la un moment dat, devine foarte greu, cumva ajungi într-o destinație care era menită ție, o destinație de care tu aveai nevoie, o călătorie de care tu aveai nevoie.

Călătoria asta pe care am făcut-o în India cu siguranță aveam nevoie de ea. Din punct de vedere emoțional, simt că am crescut foarte mult. Chiar și profesional, am experimentat atât de mult, am descoperit atât de mult chiar și prin experiențele astea profesionale, dar mai ales prin cele personale și așa cum spuneam: avându-te doar pe tine, înveți atât de multe despre tine, despre viață, despre oamenii din jur și înveți, de fapt, cum să îţi manageriezi viața, de fapt.

Eu știam că pot, dar pentru părinții mei, una la mână pentru că sunt singurul copil, sunt fată și sunt într-o țară străină, la ei grijă e și mai mare„, a adăugat Iulia Vântur.

Iulia Vântur

Cum a ajuns în India

Întrebată cum a început totul, Iulia Vântur a spus, în emisiunea de la Antena 3, că a fost mâna destinului.

Eram într-o seară în primele mele călătorii în India cu o gașcă de prieteni şi m-au rugat să cânt o piesă în română. Am ales colindul La Betleeem colo în jos, acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinților mei de Crăciun. Le-a plăcut şi au dorit să facă o piesă şi a devenit numărul 1„, a spus Iulia Vântur.

Presa internațională a scris că drumurile celor două vedete, Iulia Vântur și Salman Khan, s-ar fi întâlnit în 2011 la un festival de film din Dublin, unde actorul și producătorul indian își promova o peliculă.

Citeste si Oana şi Viorel Lis vor adopta un copil. Demersurile sunt avansate şi camera este pregătită

Apoi, Iulia Vântur a plecat în India pentru ca un an mai târziu să fie inclusă în proiectele de la Bollywood. În 2013, Salman Khan a vizitat și el România, unde a filmat câteva secvențe dintre un proiect cinematografic.

În 2014, Iulia debutează oficial ca actriță în India, fiind distribuită în filmul „O teri„, peliculă care i-a adus succesul.

De atunci, românca a interpretat piese atât în engleză cât și în hindi.

În 2019, a străbătut America pentru concerte în Los Angeles, New Jersey și Dallas.

 

 


loading...
Partenerii noștri