Iulia Vântur a strălucit în rochia de mireasă. Apariţie de zile mari a partenerei lui Salman Khan: „Părinții mei au înţeles că e important să fiu fericită!”

Iulia Vântur a postat în mediul online o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie de mireasă. Mulţi dintre fanii vedetei au crezut că aceasta a făcut în sfârşit marele pas alăturid e Salman Khan, starul de la Bolywood cu care se iubeşte de mai mulţi ani.

10 ian. 2024, 12:55
Iulia Vântur a strălucit în rochia de mireasă. Apariţie de zile mari a partenerei lui Salman Khan: „Părinții mei au înţeles că e important să fiu fericită!”
Iulia Vântur a strălucit în rochia de mireasă

Iulia Vântur a strălucit în rochia de mireasă. „Părinții mei au înţeles că e important să fiu fericită!”. Vedeta a apărut în rochie de mireasă, iar fanii s-au bucurat enorm, crezând că în sfârşit s-a căsătorit cu bărbatul care o face fericită de atâţia ani. Bucuria acestora nu a durat foarte mult şi asta pentru că nu a fost vorba despre o nuntă, ci despre o şedinţă fotă spectaculoasă.

Citeşte şi: Claudia Puican se implică în scandalul dintre Armin Nicoară şi Georgiana Lobonţ. Ce ultimatum i-a dat soţului ei

Iulia Vântur a strălucit în rochia de mireasă

„La mulți ani, dragilor! La mulți ani vouă, celor ce purtați numele Sf. Ioan! Să fiți sănătoși, inspirați în tot ce faceți și să trăiți momente memorabile, care să vă umple sufletul de bucurie”, a scris Iulia Vântur în dreptul imaginii postate.

Iulia Vântur a declarat recent că nu se grăbeşte să facă acest pas, dar în viitor, atât ea, cât şi partenerul ei îşi doresc să fie părinţi. „Da, îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine”, a dezvăluit Iulia Vântur, pentru Viva!.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, în al nouălea cer în braţele lui Ronald Gavril. Primul mesaj al impresarei despre noua sa relaţie: „Fericirea este o alegere!” FOTO

„Părinții mei au înțeles că e important să fiu fericită, nu măritată!”, a mai spus Iulia Vântur.