Iulia Vântur a suferit un accident în India. Care este starea iubitei lui Salman Khan

Iulia Vântur şi-a îngrijorat fanii, după ce a postat o imagine pe reţelele de socializare, fără să scrie ce i s-a întâmplat. Fotografia distribuită pe InstaStory arată o rană la genunchi, pe care ţine gheaţă.

RomaniaTV.net
16 sept. 2020, 12:48

Este posibil ca vedeta să fi avut parte de o căzătură zdravănă, care i-a adus câteva julituri pe picior. Kneehealing#icepack Ice, ice baby! Stil…”, a fost mesajul acesteia alături de fotografie.

Din fericire, a fost vorba doar despre o mică sperietură, iar fanii au concluzionat că nu este nimic grav.

Iulia Vântur, CRIZĂ DE GELOZIE. Ce a fost nevoit să facă Salman Kahn pentru a-şi calma IUBITA ROMÂNCĂ

Iulia Vântur a făcut anunţul despre nunta cu Salman Khan

Iulia Vântur a acordat recent un interviu emoționant pentru Faridoon Shahryar, un jurnalist de la publicația Bollywood Hungama.

Blondina a trecut prin mai multe subiecte, dar de departe cel mai emoționant a fost cel care privește situația ei din prezent cu Salman Khan.

Când a fost întrebată despre nuntă, Iulia a izbucnit în râs și a răspuns: „Oh, Doamne! Această întrebare continuă și continuă, și continuă. Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât alte lucruri. La un moment dat, mi s-a pus această întrebare parcă pe repet.

Chiar și părinții mei m-au întrebat: «Când te vei mărita?». I-am spus: «Mamă, vrei să fiu fericită sau doar căsătorită? Și asta pentru că să te căsătorești este ca atunci când… Știi, mă pot mărita cu cineva mâine». Atunci a fost ultima dată când m-a întrebat asta.

Este mai important să fii fericit cu cineva, să petreci timp de calitate și să ai o conexiune… Să îți petreci viața cu cineva este mai important decât actele și toate acele lucruri”.