Iulia Vântur, chef de pomină alături de Salman Khan. Ce au sărbătorit FOTO

Fosta prezentatoare a emisiunii "Ferma Vedetelor" (PRO TV) a ţinut-o numai într-o petrecere, în ultimele zile. După ce s-a distrat de Crăciun cu familia şi cu prietenii lui Salman Khan, iată că, pe 27 decembrie, de ziua de naştere a iubitului ei, Iulia Vântur a chefuit din nou, tot în stil indian.

RomaniaTV.net
28 dec. 2017, 12:00

A fost mare petrecere în Mumbai, India, pe vastele terenuri ale actorului Salman Khan din Panvel, scrie click.ro. După ce au petrecut Crăciunul în oraş, unde Iulia Vântur (37 de ani) a purtat o superbă rochie roşie, petrecăreţii s-au mutat la ferma actorului din Panvel, unde rudele şi prietenii l-au serbat pe marele artist de la Bollywood.

Citeşte şi Iulia Vântur, SUPER SEXY la un party în India FOTO

Idolul indienilor a împlinit 52 de ani, fiind sărbătorit printr-o mega petrecere la iarbă verde, organizată ca la carte. În ultimii ani, Iulia a fost nelipsită de la toate chefurile lui Salman, făcute cu fast. Anul acesta, Salman Khan a primit un munte de cadouri, pe care le-a şi filmat, postând mai apoi aceste înregistrări pe reţetele sociale.

La tăierea tortului a avut loc un moment special, sărbătoritul oferind prima bucăţică unei persoane dragi, conform tradiţiei. De data aceasta, nu Iulia a fost beneficiara desertului, ci un prieten apropiat. Iulia Vântur a purtat o rochie neagră, brodată, însă, în primele fotografii de la eveniment ea nu apare în cadru alături de Salman. Vedeta s-a pozat însă cu ceilalţi invitaţi, iar paparazzii locali au surprins-o venind la petrecere într-o maşină de teren. Românca noastră nu a dorit să ne ofere amănunte de la ziua lui Salman, ea preferând să ţină departe de ochii lumii relaţia cu actorul indian.