Iulia Vântur a făcut anunţul aşteptat de toată lumea pe Facebook. Mii de aprecieri de la fani VIDEO

Iulia Vântur își lansează prima piesă, "Every Night and Day", lucru pe care l-a anunțat pe rețelele de socializare, unde și-a promovat melodia.

05 dec. 2016, 08:20
Iulia Vântur a făcut anunţul aşteptat de toată lumea pe Facebook. Mii de aprecieri de la fani VIDEO

Iulia Vântur s-a îndrăgostit de cultura indiană, odată cu mutarea în India, iar acum se apucă și de muzică, scrie libertatea.ro. Iulia Vântur își lansează prima piesă, în care cântă în limba hindi.

Citeeşte şi Iulia Vântur şi-a făcut debutul în muzică în India GALERIE FOTO

Românca și-a promovat piesa pe rețelele de socializare, unde a publicat un teaser al melodiei care se intitulează „Every Night and Day”. Iulia colaborează cu Himesh Reshammiya, producător și cântăreț indian în vârstă de 43 de ani.

Mesajele de felicitare au curs pe pagina de Facebook a Iuliei Vântur, care le-a mulțumit admiratorilor ei pentru încurajări.

Citeşte şi S-a rupt lanţul de iubire. Salman Khan a înlocuit-o pe Iulia Vântur cu o Miss Univers FOTO

Iulia Vântur a învățat limba hindi, odată cu mutarea în India. Limba ţării de adopţie are încă multe secrete pentru Iulia, însă vedeta e deja familiarizată cu expresiile uzuale, aşa că nu întâmpină probleme când iese să cumpere pâine sau mirodenii, de exemplu. Iar pe lângă ghidul minimal de conversaţie, a-nceput să ia lecţii care o ajută să poarte discuţii mai lungi. Recent, Iulia ne-a dezvăluit 18 expresii pe care le folosește atunci când vorbește cu Salman Khan.