Iulia Vântur, mesaj emoţionant de Ziua Naţională: „România este foarte frumoasă. Avem totul acolo, avem munte, mare, istorie”

Din îndepărtata Indie, Iulia Vântur le-a transmis un mesaj special românilor cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Vedeta le-a recomandat urmăritorilor ei să viziteze fiecare colţişor din frumoasa Românie, ţară cu locuri şi peisaje de o frumuseţe aparte.

02 dec. 2021, 00:45
Iulia Vântur, mesaj emoţionant de Ziua Naţională: „România este foarte frumoasă. Avem totul acolo, avem munte, mare, istorie”

Iulia Vântur, mesaj de Ziua Naţională. Deși este fericită în India, ţară în care s-a stabilit de şase ani şi în care a cunoscut succesul în lumea filmului, Iulia nu poate uita ţara din care îşi trage rădăcinile.

Iulia Vântur, mesaj emoţionant de Ziua Naţională

Fosta prezentatoare de la Pro TV a intrat live pe contul de Instagram şi le-a transmis mai multe mesaje urmăritorilor ei, atât în română, cât și în engleză.

Indiferent unde sunteți, mă bucur că suntem conectați acum. Vă rog să îmi trimiteți mesajele voastre, dacă aveți întrebări legate de România, locul în care m-am născut și unde am trăit aproape toată viața mea. Locul care m-a educat și m-a crescut așa cum sunt acum. Văd și mesaje în română și mă bucur să le văd. Motivul pricipal este Ziua Națională a României, pentru care am decis să intru live”, a spus Iulia Vântur pe Instagram.

Citeste si Iulia Vântur și Salman Khan, împreună la un eveniment monden. Detaliul care le-a dat de gândit fanilor

Vedeta le-a recomandat celor care o urmăresc să viziteze România, o ţară cu peisaje superbe, dar şi cu o istorie demnă de consemnat.

România este foarte frumoasă. Avem totul acolo, avem munte, mare, istorie. Cred că și tinerii, copiii, dar și vârstnicii pot găsi activități pe care le vor aprecia în România”, a mai spus vedeta.

Iulia Vântur, cu sufletul mereu acasă

Actriţa a intervenit şi în emisiunea lui Teo de la Kanal D, căreia i-a povestit cum petrece ziua de 1 Decembrie.

Am vorbit la telefon cu prietenii mei din România, am vorbit cu singura mea prietenă româncă din India, din Delhi, şi-mi spunea că se pregăteşte şi ea de sărbătoare. La Ambasada României în India se sărbătoreşte Ziua Naţională, şi ea se pregătea pentru acest eveniment. Mi-ar fi plăcut să pot ajunge şi eu azi la Delhi, însă am avut treabă.

Sufletul meu e acolo cu românii de pretutindeni, cu românii din România, cu familia mea şi cu prietenii mei apropiaţi„, a mai spus frumoasa actriţă.

Citeste si Iulia Vântur a învăţat înţelepciunea indiană. Cele mai frumoase lecţii de viaţă pe care şi le-a însuşit în ţara marilor maeştri spirituali