Iulia Vântur revine în televiziune. Cu ce trust din ţară a semnat vedeta

Fanii Iuliei Vântur vor avea ocazia să o vadă din nou la televizor. Vedeta a semnat deja cu un mare trust din ţară, iar din toamnă aceasta va apărea la o celebră emisiune tv.

16 aug. 2022, 15:44
Iulia Vântur revine în televiziune. Cu ce trust din ţară a semnat vedeta
Iulia Vântur revine în televiziune. Cu ce trust din ţară a semnat vedeta

Iulia Vântur revine în televiziune. Vedeta dezvăluia într-un interviu recent că are noi proiecte de televiziune, însă la momentul acela nu a spus despre ce e vorba. Iată că acum s-a aflat ce planuri avea frumoasa blondină.

Iulia Vântur revine în televiziune. E OFICIAL!

Citeşte şi VIDEO Iulia Vântur, desfiinţată după un concert în SUA: „A transformat un colind creștin-ortodox într-o melodie păgână pe care dansează lasciv!”

Vedeta a semnat cu Antena 1, iar din toamnă va putea fi văzută la iUmor. Aceasta va fi invitat special şi va sta la masa juriului alături de Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo.

De asemenea, pe lista invitaţilor speciali de la iUmor se mai află şi Florin Călinescu. Anunţul a fost făcut prin intermediul unui promo postat pe pagina de Instagram a emisiunii iUmor.

„Fazele care te dau pe spate şi te amuză la maxim, se văd, în curând, în sezonul 13, iUmor”, este mesajul transmis pe reţeaua de socializare, iar în imagini poate fi observat şi Florin Călinescu.

Așadar, în sezonul 13 al îndrăgitei emiuni de la Antena 1, Florin Călinescu își va folosi șarmul și umorul caracteristic, așezându-se lângă Delia, Cheloo și Bendeac. El va fi invitat la masa juriului într-una dintre edițiile noului sezon.

După ce a fost jurat al emisiunii „Românii au talent”, Florin Călinescu a plecat de la Pro TV, iar apoi a moderat un show la Prima TV, care amintea de celebra lui emisiune „Chestiunea zilei”. Din păcate, această aventură s-a terminat destul de repede.

Citeşte şi Iulia Vântur, dezvăluiri intime despre relaţia cu Marius Moga. „S-a terminat atunci când trebuia”