VIDEO Iulia Vântur, desfiinţată după un concert în SUA: „A transformat un colind creștin-ortodox într-o melodie păgână pe care dansează lasciv!”

Iulia Vântur a stârnit reacții neașteptate în mediul online, după un spectacol susținut în India. Pentru acest concert, vedeta a purtat costum tradițional indian, de culoare albastră.

16 aug. 2022, 12:36

Iulia Vântur a fost criticată dur pentru un concert susținut în New Jersey. „Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva!”, au scris fanii după ce au văzut imaginile.

Prezentatoarea s-a reprofilat, în prezent urmând o carieră muzicală la Bollywood. În primăvara anului acesta, artista a susținut un turneu în Statele Unite, una dintre reprezentațiile sale atrăgând numeroase critici din partea românilor.
Iulia Vântur și Salman Khan sunt gata de nuntă. Au ales destinaţia pentru luna de miere

Iulia Vântur a cântat un colind în limba indiană, „La Betleem colo-n jos”, lucru care li s-a părut absolut revoltător mai multor fani, care nu s-au ferit să își scrie părerea pe YouTube, acolo unde a fost postat clipul video cu vedeta cântând.

Videoclipul prestației are 465 de comentarii. Din filmare, reiese că Iulia ar fi tradus colindul „La Betleem colo-n jos” în hindi, lucru care i-a deranjat pe mulți români, dar care nu este, de fapt, adevărat.

+„Ei, lăsați, vocea nu este chiar slabă, este acceptabilă. La capitolul dans stă ciudat, și la fel de ciudată este și transformarea unui colind superb, creștin-ortodox, într-o mascaradă grotescă, cum văd și aud aici”, a comentat cineva. „Ce păcat! A transformat un colind creștin-ortodox într-o melodie păgână pe care dansează lasciv!”, a mai scris altcineva.
Iulia Vântur, dezvăluiri intime despre relaţia cu Marius Moga. „S-a terminat atunci când trebuia”
„Colindul e colind, iar cântecul indian se intitulează «Teri meri prem kahani», din filmul «Bodyguard» (2011), cu Salman Khan și Kareena Kapoor. Iulia, fiind româncă, a văzut că al nostru colind românesc și cântecul indian au aceeași linie melodică și le-a pus împreună (n.red.: interpretând colindul la începutul show-ului). Acum, care de la cine a furat nu se știe, dar mă îndoiesc că indienii au furat linia melodică a colindului românesc”, a explicat cineva.

Comentariile negative nu s-au oprit acolo însă. „Mă iertați, mi se pare penibilă, ca să fiu drăguță. Câte unii chiar insistă să fie pe scenă, chiar dacă talentul lipsește”„Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva! Oare atât de goi sunt unii încât să piardă timp cu așa «prestație»?”, au mai scris oamenii.

Potrivit Ciao, biletul la concertul Iuliei ar fi costat 150 de dolari, iar până în prezent, Iulia ar avea o avere estimată la 10 milioane de euro.