Iulia Vântur s-a mutat în vila lui Salman Khan. Imaginile care o dau de gol au fost postat de vedete pe Instagram

După terminarea emisiunii "Ferma Vedetelor", Iulia Vântur nu s-a întors în ţară, ci a mers în India, la Salman Khan. Au dat-o de gol chiar imaginile postate de vedetă pe contul personal de pe o reţea de socializare.

RomaniaTV.net
16 iun. 2016, 08:22

Iulia Vântur (35 de ani) a dezmințit cu hotărâre zvonurile că și-ar lua casă în India și că s-ar fi căsătorit deja cu actorul Salman Khan (50 de ani). Un lucru însă nu poate fi negat. Iulia locuiește în acest moment în casa lui Salman Khan.

Vedeta Pro Tv a postat recent câteva imagini pe contul de Instagram pe care fanii actorului indian le-au  comparat imediat cu alte fotografii surprinse în vila lui Salman Khan. Aceştia au observat detaliile care alungă orice umbră de îndoială. Draperia și canapeaua sunt aceleași.

Este posibil ca Iulia să fi rămas în India pentru premiera filmului „Sultan”, în care Salman Khan joacă rolul principal. Un alt zvon care a apărut este acela că actorul indian ar fi cumpărat formatul emisiunii „Ferma Vedetelor”, pe care ar urma să-l producă în India.

Citeşte şi Iulia Vântur a lansat o melodie alături de Salman Khan