Iulia Vântur, mărturisiri intime despre viaţa în izolare alături de Salman Khan în India

Iulia Vântur s-a mutat în India acum cinci ani, pentru a fi împreună cu iubitul ei, starul indian Salman Khan. Vedeta a declarat că perioada de izolare a fost grea și pentru ei, însă a găsit puterea de a trăi carantina cu zâmbetul pe buze.

25 iun. 2020, 13:03
Iulia Vântur, mărturisiri intime despre viaţa în izolare alături de Salman Khan în India

„Sunt de trei luni jumătate în izolare deja. Am trecut prin multe stări. Inițial m-a încântat ideea de a avea două săptămâni libere, să fac tot ce nu reușeam pentru că nu aveam destul timp. Eram foarte pornită să văd filme multe, să citesc mult, să învăț lucruri noi. Nu am reușit să văd decât cinci filme în atâtea luni. După două săptămâni, nu am mai numărat zilele, am luat fiecare zi așa cum venea, acceptând că totul are un motiv și o lecție”, a declarat Iulia Vântur pentru Click!.

Iulia Vântur a făcut anunţul despre nunta cu Salman Khan: „Să îţi petreci viaţa cu cineva este important”

Vedeta şi-a ocupat timpul cu mai multe activităţi: „Orele de muzică, practică vocală, să mă plimb în natură, să citesc, să învăț lucruri noi, să vorbesc cu oamenii dragi, cu prietenii. Singura modalitate de a fi în legătură cu lumea a fost internetul, platformele de socializare, Instagram, așa că am dedicat mai mult timp comunicării cu fanii mei, cu cei care-mi urmăresc paginile de socializare”.

Iulia Vântur, CRIZĂ DE GELOZIE. Ce a fost nevoit să facă Salman Kahn pentru a-şi calma IUBITA ROMÂNCĂ

Întrebată dacă se vede locuind toată viața în India, Iulia Vântur a răspuns: „Nu știu ce-mi va oferi viața, dar ultimii 4-5 ani mi i-am trăit integral aici, m-am obișnuit, India îmi este o a doua casă!”.

Ce inel a primit Iulia Vântur de ziua ei de la Salman Khan. Toată presa din India scrie despre asta

Fosta prezentatoare de la Pro TV a vorbit şi despre Salman Khan și dorința de a avea un copil.

„Un om special care s-a dăruit oamenilor. El este descrierea perfectă a Fundației „Being human”, prin care ajută milioane de oameni în nevoie. Atunci când Cel de Sus va decide că este momentul să am un copil, voi fi bucuroasă. Un copil este dar de la Dumnezeu.”, a spus Iulia Vântur.