Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai: „Mă simt ca acasă aici, vin foarte des”. Și Salman Khan deține o locuință în zonă

Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai. Fosta prezentatoare, în vârstă de 43 de ani, face furori în lumea muzicii, fiind extrem de apreciată în India, acolo unde locuiește de ceva ani. Însă, începe să cucerească și publicul din Emiratele Arabe Unite, unde petrece tot mai mult timp.

28 mart. 2024, 11:14
Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai: „Mă simt ca acasă aici, vin foarte des”. Și Salman Khan deține o locuință în zonă
Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai

Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai. Vedeta a fost invitată în două emisiuni TV de prestigiu, „Dubai One” și „Lovin Dubai”, unde a dezvăluit detalii despre parcursul său profesional și despre cum a reușit să-și atragă admiratorii din întreaga lume.

Citește și: Visul frumos s-a terminat pentru Iulia Vântur, a venit confirmarea despărțirii! Salman Khan, filmat în tandrețuri cu o altă femeie. „Cu Iulia de ce nu se pozează așa?”

Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai

Talentul și farmecul ei au fost recunoscute și apreciate deopotrivă, consolidându-i statutul de artistă internațională. Un moment memorabil a fost atunci când Iulia Vântur a dezvăluit că și-a achiziționat o locuință în Dubai, transformând astfel acest oraș în a treia sa casă. De menționat este  și faptul că partenerul său, Salman Khan, deține o proprietate în Emiratele Arabe Unite.

Mă simt foarte bine aici, în Dubai. Am foarte mulți prieteni aici, am propria mea casă, de altfel am și o carte de identitate. Mă simt ca acasă aici. Vin foarte des aici, fie că este vorba de muncă, de evenimente. Recent chiar am avut un show.”, a declarat Iulia Vântur în emisiunea „One Dubai”, potrivit Actualitate.net.

Iulia Vântur, contre dure în direct cu Teo Trandafir

Prezentatoarea TV a incitat-o pe Iulia Vântur cu întrebări legate de relația sa cu superstarul indian Salman Khan, provocând o reacție aprigă din partea acesteia. Cu toate că au fost surprinși împreună în diverse ocazii și au fost subiectul unor speculații și zvonuri, Iulia Vântur a rămas hotărâtă să-și protejeze intimitatea.

Nu înțeleg de ce mai vorbiți despre subiectul ăsta după atâția ani de zile în care eu am vorbit despre asta, am vorbit despre familia lui, despre el”, a declarat Iulia Vântur în emisiunea „Follow us!”.

Teo Trandafir a continuat, spunându-i vedetei că i s-a părut că ea și actorul nu au o chimie: „Eu cu ochiul meu de babă, m-am uitat la filmulețele respective, și nu a părut că aveți o chimie, păreai că faci parte din stafful lui!”.

În replică, Iulia Vântur i-a spus că părerea ei este că relațiile trebuie trăite în intimitate: „Draga mea, acum sincer, eu consideră că relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, trebuie trăite în interiorul casei tale. Poate m-am maturizat și eu, consider că nu trebuie să expunem asta public”. (Vezi AICI continuarea)