Iulia Vîntur şi-a făcut acte într-o a treia ţară, după România şi India. „Nu sunt flotantă, sunt stabilă. E un fel de carte verde”

Iulia Vîntur a declarat că nu va renunţa la cetățenia română, dar și-a făcut acte de domiciliu în trei ţări. După România şi India, vedeta locuieşte acum cu forme legale şi în Emiratele Arabe Unite, mai precis în Dubai.

02 nov. 2023, 11:04
Iulia Vîntur şi-a făcut acte într-o a treia ţară, după România şi India. „Nu sunt flotantă, sunt stabilă. E un fel de carte verde”

Iulia Vîntur şi-a făcut acte într-o a treia ţară, după România şi India. „Am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți? Nu sunt flotantă, sunt stabilă. E un fel de carte verde. Pot să iau cetățenie, dar de ce să-mi iau, eu sunt româncă! Nu-mi doresc să am o altă cetățenie, sunt foarte fericită cu cetățenia mea. Sunt bine așa cum sunt”, a declarat Iulia Vântur, în emisiunea „La Măruță„.

Citeşte şi: Andreea Antonescu, scandal pe copil cu fostul iubit. Ce spune Victor Vrînceanu despre banii pe care-i dă lunar cântăreței

Vedeta, care este de ani buni într-o relație cu actorul indian Salman Khan, călătorește des în Dubai, acolo unde are spectacole, și din acest motiv și-a făcut acte în orașul din Emiratele Arabe Unite. De altfel, le-a şi mărturisit fanilor virtuali ce a impresionat-o cel mai mult: „Stația de metrou din Dubai. Probabil una dintre cele mai frumoase, curate și bine întreținute din lume. Datorită acelui trafic aglomerat am avut oportunitatea să experimentăm ceva nou, o călătorie cu metroul. Mi-a plăcut foarte mult. Confortabil, curat, rapid”.

Citeşte şi: Ce promisiune i-a făcut Anamaria Prodan mamei sale în urmă cu mulţi ani. „Cel mai greu lucru este pentru copii” VIDEO

În septembrie anul acesta, despre Iulia Vântur s-a speculat că ar fi însărcinată. Ulterior, fosta prezentatoare TV a negat zvonurile, însă a mărturisit că își dorește să devină mamă. „Îmi doresc o sarcină. Dacă se întâmplă, eu întotdeauna am considerat că un copil e un dar de la Dumnezeu, cu siguranță va fi prioritatea numărul unu”, a declarat Iulia Vântur.