Iulian Bădescu: Victor Ponta a acţionat în interesul celor 3500 de angajaţi Lukoil Ploieşti

Publicat: Sâmbătă, 11 Octombrie 2014 12:20 // Actualizat: Sâmbătă, 11 Octombrie 2014 12:20 // Sursa: romaniatv.net

Iulian Bădescu, primarul oraşului Ploieşti a declarat că Victor Ponta a acţionat în interesul celor 3500 de angajaţi Lukoil Ploieşti.

"Cei peste 3.500 de angajati ai Lukoil si-au primit salariile si aceasta este cea mai buna veste a momentului. Pentru ca atat premierul Ponta, cat si autoritatile abilitate ale statului au inteles ce ar insemna pentru Ploiesti 3.500 de oameni pe drumuri, au gasit solutii pentru ca acesti oameni sa-si poata intretine in continuare familiile", a declarat primarul Ploiestiului Iulian Badescu.

Angajaţii Lukoil România şi-au primit integral salariile

"O comunitate insemnata de oameni vor avea in continuare locuri de munca si in acelasi timp avem garantii clare ca prejudiciile cauzate statului de compania Lukoil vor fi platite. Ii multumesc premierului Victor Ponta pentru aceasta solutie si pentru solidaritatea de care a dat dovada fata de ploiestenii care lucreaza in rafinaria Lukoil", a subliniat primarul Iulian Badescu, presedinte PSD Ploiesti.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
angajati lukoil Iulian Bădescu Lukoil Lukoil Ploieşti victor ponta
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
12 oct 02:01
...primarul oraşului Ploieşti a declarat că Victor Ponta a acţionat în interesul celor 3500 de angajaţi Lukoil Ploieşti. Citește mai departe…

...
11 oct 14:01
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Bit.Do/OT2

Primul MultiPlayer 3D-Acţiune pe Flash. Participă la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajută echipa ta, avansează în grad cu Tancul tau, poţi face cariera ta militară! O gamă largă de muniţii, multe moduri de joc şi jucători reali.

Http:///Bit.Do/OT3

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri Gratuit AICI:

Http://Bit.Do/OT2
11 oct 13:03
...dovada fata de ploiestenii care lucreaza in rafinaria Lukoil”, a subliniat primarul Iulian Badescu, presedinte PSD Ploiesti. >>>>Citeste tot >>>> ...
11 oct 12:34
...că Victor Ponta a acţionat în interesul celor 3500 de angajaţi Lukoil Ploieşti. Citește mai departe… …read more ...
1
EUR
4.7536
RON
15 Oct
noapte 9 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H