Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino, despre operaţia Gabrielei Firea: „A fost o suferinţă digestivă benignă”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunţă că în ultima perioadă a fost bolnavă şi le mulţumeşte medicilor de la spitalele Cantacuzino şi Colentina pentru că au pus-o pe picioare. Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino, alături de care Firea s-a pozat la ieșirea din spital, a spus, la România TV, ce a pățit edilul.

RomaniaTV.net
13 ian. 2019, 15:15
Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino, despre operaţia Gabrielei Firea: „A fost o suferinţă digestivă benignă”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost operată recent, laparoscopic, din cauza unei afecțiune gastro-intestinale acute. Ea a precizat că intervenția a avut loc într-un spital din București, afirmând că medicii sunt „la fel de buni ca în orice centru medical european”.

Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino, alături de care Firea s-a pozat la ieșirea din spital, a declarat că primarul Capitalei a suferit o afecțiune gastro-intestinală acută, care a necesitat operație laparoscopică și tratament.

„A fost o suferință digestiva benignă. A avut un compartamentul corect, din punct de vedere instituțional. S-a făcut o comisie de medici care au rezolvat problema. Recuperarea nu e grea, toate lucrurile au decurs bine.”, a spus Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino, în exclusivitate, la România TV.