Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino, despre operaţia Gabrielei Firea: "A fost o suferinţă digestivă benignă"

Publicat: Duminică, 13 Ianuarie 2019 17:15 // Actualizat: Duminică, 13 Ianuarie 2019 21:04 // Sursa: romaniatv.net

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunţă că în ultima perioadă a fost bolnavă şi le mulţumeşte medicilor de la spitalele Cantacuzino şi Colentina pentru că au pus-o pe picioare. Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino, alături de care Firea s-a pozat la ieșirea din spital, a spus, la România TV, ce a pățit edilul.

Foto: libertatea.ro

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost operată recent, laparoscopic, din cauza unei afecțiune gastro-intestinale acute. Ea a precizat că intervenția a avut loc într-un spital din București, afirmând că medicii sunt "la fel de buni ca în orice centru medical european".

Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino, alături de care Firea s-a pozat la ieșirea din spital, a declarat că primarul Capitalei a suferit o afecțiune gastro-intestinală acută, care a necesitat operație laparoscopică și tratament.

"A fost o suferință digestiva benignă. A avut un compartamentul corect, din punct de vedere instituțional. S-a făcut o comisie de medici care au rezolvat problema. Recuperarea nu e grea, toate lucrurile au decurs bine.", a spus Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino, în exclusivitate, la România TV.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 ian 20:13
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
... o fi avut și-asta reflux
c-așa se întamplă și când te lași târât de flux
SAU
... s-o fi încurcat la mațe
de mâncat prea mult... ca mai atâtea psd-iste țațe

i-or veni mințile la cap
... sau vrea s-o ia iar de la cap...

DESIGUR
,
vă asigur


năravul odată conturat
și trece la desfigurat

& apropo
la câți le-o trece știrea asta direct pe la popo
1
EUR
4.7619
RON
23 Feb
noapte -7 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H