Iulian Bulai dă vina pe PSD şi PNL pentru tragedia de la Victor Babeş! Deputatul USR a încurcat spitalele între ele

Iulian Bulai dă vina pe PNL şi PSD pentru tragedia de la Victor Babeş, unde trei oameni şi-au pierdut ivaţa din cauza staţiei de oxigen!

12 apr. 2021, 21:24
Iulian Bulai dă vina pe PSD şi PNL pentru tragedia de la Victor Babeş! Deputatul USR a încurcat spitalele între ele

Iulian Bulai dă vina pe PSD şi PNL pentru tragedia de la Victor Babeş.  Deputat USR-PLUS a făcut şi o gafă, spune că ceea ce s-a întâmplat la ”Victor Babeș” este din cauza lui Adrian Streinu-Cercel, actual senator PSD, și fost director al Institutului ”Matei Balș”, nu al Spitalului Victor Babeș.

Iulian Bulai dă vina pe PSD şi PNL pentru tragedia de la Victor Babeş! Deputatul USR a încurcat spitalele între ele

Bulai a acuzat PNL pentru situația din sănătate, acuzându-i pe liberali că au refuzat să își asume Ministerul Sănătății în cabinetul Florin Cîțu.

”Ministrul Sănătății e la fața locului. A fost o eroare umană. Nu au fost făcute investiții în mandatul PSD, al lui Streinu Cercel. Nu a fost în stare să lase un extinctor ca să stingem un incendiu în clădire. E o manipulară groaznică că noi suntem vinovați de acest lucru. Situația de acum nu este datorită ultimelor 4 ani de guvernare. PNL nu și-a asumat Ministerul Sănătății.”, a declarat Iulian Bulai.

Tragedie fără margini la Spitalul Victor Babeș din Capitală! Cel puţin trei pacienţi au murit, în această seară, după ce au rămas fără oxigen, într-o unitate mobilă de Terapie Intensivă aflată la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti.

Citeşte şi: Gabriela Firea, şocată de tragedia de la Victor Babeş: Doamne, ce se întâmplă în ţara noastră?
Ministerul Sănătații a fost informat, prin Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, că trei pacienți și-au pierdut viața la Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă, operaționalizată sub coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență (Ministerul Afacerilor Interne), operată tehnic de Institutului Național Victor Babeș (PMB / ASSMB).

Din primele informații transmise Centrului Operativ Pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății, defecțiunea a avut loc la instalația de oxigen a unității mobile.

Cinci pacienți au fost transferați rapid: unul într-o altă secție din spitalul Victor Babeș și ceilalți patru la Spitalul ROL2 de la Otopeni, Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” și Spitalul Floreasca.

Ministrul Sănătații a fost la fața locului și s-a informat despre starea pacienților și asupra cauzelor incidentului.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, prima reacţie după ce trei pacienţi cu COVID au murit la unitatea mobilă ATI de la Victor Babeş. „Am sesizat Parchetul”

Bulai, amendat după ce a făcut-o pe Fecioara Maria „mamă-surogat”, a devenit ţinta glumelor pe Internet după noua gafă

https://www.facebook.com/corina.bacanu/posts/10158487199307875