Iulian Bulai îi cere vehement demisia lui Florin Cîţu: „Trebuie să plece. Astăzi. Acum”

Deputatul USR Iulian BUlai a reacţionat pe Facebook după demiterea de către premierul Cîţu a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi a secretarului de stat Andreea Moldovan.

15 apr. 2021, 12:08
Iulian Bulai îi cere vehement demisia lui Florin Cîţu: „Trebuie să plece. Astăzi. Acum”

Iulian Bulai îl acuză pe Florin Cîţu de folosirea unei duble măsuri în cazul Andreei Moldovan, pe care o descrie ca pe o profesionistă desăvârşită, şi al fiicei fostului ministru de Interne liberal Marcel Vela, angajată marţi ca subsecretar de stat.

„Andreea Moldovan este un medic de top, specialistă în domeniul ei, director de spital. A studiat și a muncit în străinătate. Demisă pentru că e „incompetentă”.

Fata lui Vela: numită subsecretar de stat la o agenție importantă. O recomandă vocea, talentul și relațiile tatălui ei.

Iulian Bulai: „Eu nu mai am speranţe de la acest premier”

Ambele decizii luate de Florin Cîțu, la o zi distanță. Așa arată marile reforme în viziunea lui. Nu susțin!

Eu sunt un munte de răbdare, dar speranțe de la acest premier nu mai am. Trebuie să plece. Astăzi. Acum”, a precizat Iulian Bulai, deputat USR-PLUS, pe pagina sa de Facebook.

În acest context amintim că vicepremierul Dan Barna i-a convocat pe miniștrii USR-PLUS într-o ședință, care va avea loc la ora 12.00, în biroul său de la Palatul Victoria, pentru a decide dacă vor participa la ședința Executivului de joi, care este programată la ora 13.00.

Citeşte şi: Gabriela Firea: „Ministrul demis al Sănătăţii acuză „mafia” pentru demiterea sa. Dacă nu spuneţi, cu subiect şi predicat, la ce mafie vă referiţi, înseamnă că vă bateţi joc de români”