Iulian Juncănaru, fost concurent Chefi la Cuțite, a murit. Povestea emoționantă de viață a „stomatologului vedetelor”

Dentistul Iulian Juncănaru de la Chefi la cuțite a murit. Deși nu a fost anunțată oficial cauza morții, potrivit prietenilor de pe Facebook, medicul a fost găsit fără suflare în propria locuință.

02 dec. 2022, 20:47
Iulian Juncănaru, fost concurent Chefi la Cuțite, a murit. Povestea emoționantă de viață a „stomatologului vedetelor”

Medicul stomatolog  Iulian Juncanaru a decedat de curând. Conform apropiaților, acesta ar fi avut probleme cu inima.   În septembrie 2020, Iulian Juncănaru participa la Chefi la cuțite pentru a-și demonstra măiestria în bucătărie, ocazie cu care a relatat o parte din povestea sa emoționantă de viață. Dentistul Iulian Juncănaru povestea la Chefi la cuțite că provine dintr-o familie modestă și pentru a reuși să facă facultate, toată vara muncea în Italia.
El a absolvit facultatea de Stomatologie de la Oradea, și activa ca și profesionist în domeniu la București.  Familia prietenii și cunoștințele au scris pe pagina sa de facebook mai multe mesaje de condoleanțe.

S-a sinucis! Anunţul care a zguduit lumea bucătarilor după finala Chefi la cuţite. Poezia care l-a impresionat pe Gabi înainte de gestul cumplit

Astăzi va fi dus la casa părintească, la Broșteni. Juncănaru Iulian a venit în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 ca să demonstreze că pasiunea pentru gătit te poate ajuta să transformi rețetele simple în adevărate delicii! Cu o rețetă de mușchiuleț de porc cu sos de merișoare și piure, concurentul și-a dorit să impresioneze jurații.

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite’, Cătălin Scărlătescu și-a dorit să aibă parte de un concurent de meserie medic dentist, iar dorința s-a împlinit atunci când și-a făcut apariția Iulian Juncănaru. Cu lacrimi în ochi, tânărul medic din Neamț își povestea atunci viața și îi emoționa nu doar pe concurenți, ci și pe jurați și pe Gina Pistol.

Durere fără margini într-o familie din Ploiești. Un tânăr de 21 de ani s-a sinucis în fața mamei sale, după o ceartă cu tatăl
Iulian Juncănaru este plâns de sute de prieteni, în anturajul său regăsindu-se și multe vedete cu care mergea adesea la evenimente mondene și petreceri.

„Juncanaru Iulian, Cerul să se bucure de tine, prietene! Din #OmulÎnger ai devenit #ÎngerulOmului! Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore! Odihnește-l Doamne în Sânul lui Avraam!”

Cum o sa uitam clipele petrecute , cum ai lăsat toate realizările tale și toate eforturile depuse ? Prea tânăr ai părăsit aceasta viata și ai lăsat un gol imens familiei și prietenilor . Dumnezeu sa aibă grija de sufletul tău! Drum lin printre îngeri drag prieten!