Durere fără margini într-o familie din Ploiești. Un tânăr de 21 de ani s-a sinucis în fața mamei sale, după o ceartă cu tatăl

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Ploiești, și-a pus capăt zilelor. Gestul extrem s-a petrecut chiar în fața mamei sale.

06 nov. 2022, 09:57
Durere fără margini într-o familie din Ploiești. Un tânăr de 21 de ani s-a sinucis în fața mamei sale, după o ceartă cu tatăl

Un vecin a încercat din răsputeri să-l oprească, însă a fost în zadar. Toată familia este în șoc și extrem de îndurerată. Tânărul a luat decizia de a-și pune capăt zilelor după o ceartă cu tatăl său.

S-a aruncat de la etajul al zecelea al blocului în care locuia. După cearta avută cu tatăl său, tânărul s-a dus în camera lui și s-a închis, apoi a început să amințe că se aruncă.

Mama lui a încercat să-l liniștească, a intervenit și un vecin, dar nu au reușit să-l convingă să se răzgândească.

La scurt timp după ce s-a aruncat de le etaj, două echipaje medicale au ajuns la locul tragediei. Din păcate, nu a mai putut fi salvat.

Citește și Scene şocante la centrul de la Deva: o gimnastă care a luat aur la Europene a ameninţat cu sinuciderea! „S-a ajuns la bătăi!”

În fața părinților neputincioși, medicii au fost nevoiți să declare decesul. Părinţii tânărului au suferit un şoc şi au fost transportaţi la spital, a transmis ISU Prahova.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și Copii de 12 ani, internaţi din cauza supradozelor de droguri. Medicii atrag atenţa că a crescut numărul tentativelor de sinucidere, tendinţele sunt foarte îngrijorătoare