Iulian Urban: Alianţa de Centru Stânga, o curvăsărie politică. PSD şi-a luat amantă

Senatorul PDL Iulian Urban cataloghează situaţia rezultată în urma formării Alianţei de Centru Stânga drept un mariaj politic în care PSD are o soţie (PNL) şi o amantă (UNPR). Conform lui Urban, este de aşteptat ca liberalii să fie deranjaţi de noul parteneriat al social-democraţilor

RomaniaTV.net
13 iul. 2012, 13:06
Iulian Urban: Alianţa de Centru Stânga, o curvăsărie politică. PSD şi-a luat amantă

Senatorul democrat-liberal Iulian Urban este de părere că parteneriatul dintre PSD şi UNPR este o „curvăsărie politică”, Alianţa de Centru Stânga fiind un motiv de divorţ între social-democraţi şi liberali.

„În vreme ce Ghiocelul Chucky visează la ziua când va fi el lider maximo al ţării, PSD lucrează în subterane şi fără ca nimeni din PNL să ştie, au tras-o de o alianţă politică cu UNPR, deşi mai au un mariaj politic în derulare, cel cu PNL-PC. Adică dacă PSD are o amantă, nu cred că soţia liberală este foarte încântată”, scrie Urban pe pagina sa de Facebook, afirmând, în continuare, că USL şi votanţii săi au o memorie scurtă.

Iulian Urban conchide cu ironie că pactul cu UNPR mai are nevoie de o convenţie încheiată cu UDMR şi minorităţi, astfel încât să formeze „Alinața Cosmică pentru o Românie a lor”. „Să le iasă lor, să le fie lor bine, să nu cumva să se schimbe ceva. PSD-PNL-PC-UNPR. Mai trebuie o alianţă cu UDMR, minorităţi şi extratereștrii. Alianța Cosmică pentru o Românie a lor”.