Iulian Urban: Nu vă duceţi la referendum! Să venim ca oile cuminţi pentru că aşa vor lipitorile?

Senatorul PDL Iulian Urban îndeamnă alegătorii să nu participe la referendumul de duminică şi compară actuala putere cu "lipitorile" care ar fi destabilizat ţara şi ar fi încercat "să pună mâna pe justiţie".

RomaniaTV.net
23 iul. 2012, 14:34
Iulian Urban: Nu vă duceţi la referendum! Să venim ca oile cuminţi pentru că aşa vor lipitorile?

„NU vă duceţi la referendumul ăsta!”, îndeamnă senatorul PDL Iulian Urban, care cere alegătorilor să nu vină la vot „ca oile cuminţi că aşa vrea o gaşcă de mafioţi şi lipitori”.

Într-o postare pe blogul personal, cu titlul „Eu refuz să legitimez o farsă a mafioţilor”, democrat-liberalul Iulian Urban cataloghează situaţia politică din această perioadă drept „un circ penibil”, susţinând că actuala putere urmăreşte „să pună mâna pe justiţie”.

” Înainte de spune > sau > sau de a decide a merge la această farsă/minciună, denumită RE-FE-REN-DUM, puneţi-vă întrebarea: >. Atunci oamenii au spus > reducerii numărului de lipitori din Parlament. De ce nu o pun în aplicare? Nu am auzit pe nimeni la de la USL să fie favorabil acestei decizii, iar acum trebuie să mergem pentru a le da girul demiterii preşedintelui? Suntem buni doar pentru a ieşi la număr, pentru a face parte din 50%+1? Am făcut parte din 50%+1 atunci când am decis reducerea numărului de parlamentari la maxim 300. S-a ţinut cont de votul meu? Răspuns: NU! Să venim ca oile cuminţi la vot că aşa vrea o gaşcă de mafioţi şi lipitori? Si dacă mai au chef să facă o suspendare în august şi una în septembrie noi iar să venim că aşa vor ei ?”, scrie Urban, adăugând că în România se încurajează necinstea, hoţia şi averea bazată pe „şpagă”.

„Mangafale, golani, nesimţiţi hotărăsc soarta ţării, iar noi exact ca oile care am devenit în aceste zile, plătim efectele destabilizării leului cu cca 6% în fiecare zi, ne cresc ratele la bănci că aşa vrea gasca asta de mafioţi. Ajunsese funia la păr şi începuseră să simtă HOŢII sorocul aproape, de asta au destabilizat tara, de asta vor să pună mâna pe justiţie. Asta ar însemna în total un an pierdut de către România şi consecinţele vor fi dezastruoase!”, mai scrie Iulian Urban.