Iuliana Luciu a fost surprinsă la primele ore ale dimineții. Cum arată sora Nicoletei fără machiaj

În cea de a doua ediție a emisiunii "Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară" vedetele au continuat traiul într-un mediu lipsit de strălucirea lumii mondene. Sora Nicoletei Luciu a fost surprinsă chiar la primele ore ale dimineții fără machiaj.

07 dec. 2021, 23:42

În cea de a doua ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, vedetele au fost nevoite să îl ajute pe Nea Marin să organizeze târgul de pe stadion.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, pe care Nea Marin i-a numit consilierii săi, au avut sarcina de a le ajuta pe vedete să organizeze târgul încă de la primele ore ale dimineții.

Cu ce se ocupă Nicoleta Luciu după ce s-a retras din showbiz. Ce face vedeta la Miercurea Ciuc

Nea Marin a luat bățul de bambus, folosit pentru distanțare socială și i-a întâmpinat dis-de-dimineață pe Iuliana Luciu, Capet, Adda și Cătălin Rizea.

Iuliana și-a făcut apariția nemachiată și abia trezită din somn. Sora Nicoletei a surprins publicul cu înfățișarea ei lipsită de strălucire și a demonstrat că s-a integrat foarte bine în mediul rural. Iuliana Luciu părea destul de deranjată de Nea Marin care a trezit-o pe vedetă, fix când îi era somnul mai dulce.

Liviu Vârciu a avut o surpriză teribilă, atunci când a realizat că a furat inima doamnei Jeni, care i-a reproșat iubirea neîmpărtășită.

“De n ori m-ai refuzat”, i-a spus doamna Jeni, care a câștigat aprecierea lui Marin pentru că este o femeie vrednică.

“Mama Jeni este iubita mea în secret, este sufletul meu, dragostea mea”, a zis Liviu Vârciu, amuzat.

În noul sezon al emisiunii publlicul va avea parte de momente cu totul speciale.

Nicoleta Luciu nu a fost ușor de cucerit. Cine e bărbatul care „a făcut-o femeie” pe fosta Miss România

„De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate! De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”, a declarat Nea Marin.