Motivul pentru care Iuliana Marciuc şi Adrian Enache s-au despărţit. „Fiecare a avut nevoie să se regăsească”

Unul dintre cele mai longeve cupluri din lumea mondenă românească, Iuliana Marciuc și Adrian Enache, au trecut prin numeroase împăcări și certuri de-a lungul relaţiei. Ba, la un moment dat, cei doi s-au şi despărţit pentru o perioadă.

11 dec. 2023, 10:53
Motivul pentru care Iuliana Marciuc şi Adrian Enache s-au despărţit. „Fiecare a avut nevoie să se regăsească”
Motivul pentru care Iuliana Marciuc şi Adrian Enache s-au despărţit. "Fiecare a avut nevoie să se regăsească"

Motivul pentru care Iuliana Marciuc şi Adrian Enache s-au despărţit. Întrebată despre modul în care au gestionat certurile în relația lor, Iuliana Marciuc a mărturisit că au folosit mai multe strategii de-a lungul anilor. O perioadă, una dintre aceste strategii a implicat chiar o despărțire temporară.

„Poate o să te mire, dar certurile mici despre care vorbești sunt foarte rare în familia noastră. De obicei, se mai iscă din contraziceri pe subiecte care țin de profesia noastră. Dacă ar fi să vorbesc despre o perioadă mai lungă în care am stat supărați… poate a fost aceea în care fiecare a avut nevoie să se regăsească”, a declarat Iuliana Marciuc pentru VIVA!.

Citeşte şi: Un nou scandal uriaş între Anamaria Prodan şi Reghecampf. Declaraţii incendiare despre trecutul antrenorului: „N-ai vrut nicio relaţie!”

Despre relația cu Adrian Enache, vedeta TV a subliniat importanța respectului reciproc și a admirației, menționând că au învățat să fie persoane independente și să se susțină unul pe celălalt. De asemenea, a dezvăluit că surprizele și complimentele sunt ingrediente esențiale pentru menținerea pasiunii: „Fiecare respectă libertatea celuilalt, suntem persoane foarte independente și am învățat să trăim unul cu celălalt. Am învățat și că iubirea se întreține și permanent avem grijă de ea. Chiar dacă sentimentele se mai transformă în timp, am fost avantajați, pentru că ele ne-au sudat și mai mult relația. Pe lângă iubire, există o admirație și un respect față de ceea ce face celălalt și care ne face permanent să mergem mai departe. Mai e și faptul că Adrian vrea de fiecare dată să surprindă și m-a învățat și pe mine. În relația noastră nu există monotonie”.

Citeşte şi: Anca Dinicu, adevărul despre relația cu Mihai Bendeac: „Avem o chimie bună”. Actrița a împlinit 34 de ani

Deși sunt împreună de 25 de ani, Iuliana Marciuc și Adrian Enache nu s-au căsătorit niciodată. „Nu știu cine sunt acei mulți care ne dădeau puține șanse pentru că, de foarte multe ori, prietenii din jur ne spun: „Haideți să ne mai întâlnim ca să ne mai hrănim și noi cu povestea voastră de iubire!”. Îmi amintesc că mulți ne căutau anturajul pentru că le plăcea cum ne comportăm unul cu celălalt.  Și același lucru se întâmplă și acum. Noi am înțeles că dragostea se întreține cu grijă și atenție, cu surprize de ambele părți și cu lucruri mici care pot aduce bucurii mari. Sigur și cu respect, admirație și multă iubire!”, a mai spus Iuliana Marciuc.