Iuliana Marciuc și Adrian Enache, secretele unui „cuplu de aur” cu o poveste de peste 25 de ani. Ce pasiune a moștenit, fiul lor, David: „Este dificil, dar este frumos. Contează foarte mult că suntem toți din același domeniu”

Iuliana Marciuc a vorbit în exclusivitate pentru CanCan despre viața profesională, dar și cea personală. Fosta prezentatoare a vorbit despre culisele Eurovision și despre relația cu Adrian Enache, care durează de peste 25 de ani.

30 nov. 2021, 15:13

Iuliana Marciuc, una dintre cele mai reprezentative figuri din televiziunea autohtonă, a dat declarații inedite despre cum îmbină viața de familie și cea profesională.

Pentru cei care se întrebau ce se întâmplă cu fosta prezentatoare Iuliana Marciuc, aceasta are o carieră profesională foarte activă, fiind manager de proiect pentru Eurovision, un rol deloc ușor, care-i ocupă majoritatea timpului.

Concurent la Eurovision, mort de Covid, la 48 de ani. Acum trei săptămâni cânta într-un restaurant

Iuliana Marciuc a anunțat că anul acesta se revine la Selecția Națională pentru Eurovision, eveniment care nu s-a mai desfășurat de doi ani de zile din cauza pandemiei de coronavirus.

Fosta prezentatoare a vorbit și despre participanții care vor să ia parte la concurs și a declarat că la preselecții se prezintă atât tineri muzicieni cât și cântăreți consacrați.

„Anul acesta se revine după doi ani la Selecția Națională Eurovision, asta înseamnă că până pe 19 decembrie noi așteptăm câți mai mulți compozitori și din țară și din străinătate, să se înscrie cu piese.

Sunt diferite trenduri, în diferiți ani, dar, în general, participă și voci consacrate, dar și voci tinere pentru care proiectul acesta reprezintă o rampă de lansare. Așteptăm să vină cât mai mulți, mai ales că a fost o perioadă de doi ani în care s-a realizat altfel alegerea reprezentantului României. Sperăm ca prin „Selecția Națională” să dăm o șansă tuturor celor care doresc.”, a declarat Iuliana Marciuc, manager proiect Eurovision.

Iuliana Marciuc: „Ne spunem de mai multe ori pe zi „Te iubesc!” și „Mulțumesc!””

Vedeta a mai vorbit și despre relația de cuplu cu Adrian Enache. Cei doi sunt împreună de peste 25 de ani și au împreună un fiu, pe nume David. Iuliana Marciuc dezvăluit ce anume este esențial într-un cuplu pentru ca relația să reziste și să fie una armonioasă. Fosta prezentatoare susține că manifestarea afecțiunii, atenția, comunicarea sunt elementele ce stau la baza relației dintre ea și Enache.

Adrian Enache, declaraţie de dragoste pentru Iuliana Marciuc: „Pentru cea mai frumoasă crainică de televiziune din România”

„Este dificil, dar este frumos că amândoi avem aceeași preocupare. Mai nou și băiatul nostru, David, care, cel puțin, pentru această perioadă are acest hobby de a participa la casting-uri pentru film. Anul acesta se încheie foarte bine pentru el, în acest sens, pentru că a jucat deja în trei scurt metraje. Cred că contează foarte mult că suntem toți din același domeniu, că împărtășim aceleași valori, că suntem optimiști și că ne organizăm timpul. Cred că organizarea este cheia să faci tot ceea ce ți-ai propus, iar în felul acesta găsești timp și pentru relația de doi, cât și pentru toți trei. Noi facem în așa fel încât să avem timp doar pentru noi doi, dar și să petrecem timp și cu David. În plus, ne spunem de mai multe ori pe zi „Te iubesc!” și „Mulțumesc!” , iar de câte ori este cazul adăugăm și „Iartă-mă!””, a declarat Iuliana Marciuc pentru CanCan.ro.