Adrian Enache, declaraţie de dragoste pentru Iuliana Marciuc: „Pentru cea mai frumoasă crainică de televiziune din România”

Adrian Enache, declaraţie de dragoste pentru Iuliana Marciuc. Artistul a profitat de ziua de naştere a iubitei sale şi a impresionat-o nu doar cu un mesaj emoţionat, ci şi cu o piesă romantică. Acesta a descris-o ca fiind "cea mai frumoasă crainică de televiziune din România".

01 sept. 2021, 14:24
Adrian Enache, declaraţie de dragoste pentru Iuliana Marciuc: „Pentru cea mai frumoasă crainică de televiziune din România”
Adrian Enache, declaraţie de dragoste pentru Iuliana Marciuc

Adrian Enache, declaraţie de dragoste pentru Iuliana Marciuc. „Cea mai frumoasa crainica de tv din Romania”– așa și-a inceput Adrian Enache podcastul „Laivu’ lu’ Enache”, din 31 august.

Citeşte şi: Fiica lui Adrian Enache, despre libanezul care a atacat-o în 2014: „Ştiu cu câtă sete şi-a dorit să mă omoare”

Adrian Enache, declaraţie de dragoste pentru Iuliana Marciuc

Invitată în această ediţie a fost Nico. Cei doi i-au facut Iulianei un cadou muzical si au interpretat în duet, live, piesa „Vivo per lei”.

Am o surpriză pentru Iuliana, pentru că este ziua ei de naștere și pentru că este mama minunatului meu băiețel David, să fie sănătoasă!

Vrem să-ți facem o surpriză, Iulica! M-am gândit să-i cântăm o piesă clasică, Vivo Per Lei. Pentru cea mai frumoasă crainică de televiziune din România și cea mai profesionistă!”, a spus Adrian Enache.

Agresorul fiicei lui Adrian Enache a fost eliberat

Clipe dificile pentru fiica lui Adrian Enache. Bărbatul care a agresat-o în urmă cu patru ani a fost eliberat condiționat, în 2018.

Cetățeanul libanez Kanan Ali a fost condamnat la cinci ani de pușcărie după ce în 2014 ar fi încercat să o violeze pe Diana Enache și pentru că fata a opus rezistență a înjunghiat-o cu cuțitul.

Totul s-a întâmplat după ce fiica lui Adrian Enache a coborât să-i ceară ajutorul lui Kanan Ali pentru că nu avea curent electric în casă. Însă, când a urcat în locuința ei, el a atacat-o.