iUmor 2021. Moment incendiar la finala emisiunii. Loredana şi Delia s-au sărutat pe scenă în mod repetat: Bendeac a murit, s-a ofilit. Ar fi vrut el să pupe!

Gala iUmor din 12 mai a fost plină de neprevăzut, cu invitați speciali, premii noi și numere încărcate de umor.

12 mai 2021, 22:21

iUmor 2021. Astfel, jurații showului au fost răsplătiți cu premii speciale la categorii precum „Cea mai spectaculoasă jurizare”, „Cele mai bune maniere”, „Cel mai longeviv prezentator”, „Cea mai rapidă ascensiune” sau „Cea mai bună reacție”.

iUmor 2021. Moment incendiar la finala emisiunii. Loredana şi Delia s-au sărutat pe scenă în mod repetat: Bendeac a murit, s-a ofilit. Ar fi vrut el să pupe!

Premiile au fost oferite de mai multe vedete cunoscute din România ca Loredana, Marian Godină, Andrei Ștefănescu, George Ivașcu sau Daniel Onoriu. Premiulpentru „Cea mai spectaculoasă jurizare” a fost câştigat de și a fost decernat de nimeni alta decât Loredana. Diva a urcat pe scenă într-o rochie roșie, cu un decolteu adânc și a luat răsuflarea audienței.

„Loredana face parte din cele 15, 20 de persoane din showbizul românesc care sunt cu adevărat ceea ce se numește un >.. Și dincolo de tot felul de discuții care au existat de-a lungul timpului și mai ales în ultimii ani, este al naibii de sexy”, a declarat Bendeac de cum a pășit Loredana pe scenă.
Premiul pentru „Cea mai spectaculoasă jurizare” a fost câștigat de Delia, care nu doar că a primit un trofeu auriu, dar și trei săruturi din partea Loredanei. Gesturile celor două artiste i-au surprins pe colegii din platou și l-au iritat pe Mihai Bendeac, care își dorea să fie el în locul Deliei.

„Ăsta [Mihai Bendeac] a murit, în dreapta. S-a ofilit. O dată, pentru că ar fi vrut el să pupe. Doi, pentru că pupatul ăsta o să fie istoric și ale lui, pentru că au fost multe, se pierd în neant deja”, a glumit Delia.

„Îți spun cinstit, dacă aș fi câștigat, așa cum de altfel meritam această categorie, asta aveam de gând să fac. M-aș fi dus și aș fi fost Adrien Brody (n.r. Adrien Brody a sărutat-o pe Halle Berry la Premiile Oscar din 2003). Tu îți dai seama? Once in a lifetime, să mă vadă pe mine mama mea la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza…”, a spus Mihai Bendeac, ca replică.

Citeşte şi: Câştigător iUmor 2021. Cine va primi trofeul la Gala premiilor iUmor