Andreea Raicu a rupt scena la iUmor. Mihai Bendeac nu s-a lăsat până nu a luat-o în brațe: „Hai pup-o!” VIDEO

Andreea Raicu l-a impresionat pe Mihai Bendeac cu apariția ei de senzație pe scena iUmor. Vedeta a făcut un roast de zile mari și nu i-a iertat deloc pe cei trei jurați.

06 mai 2021, 08:19
Andreea Raicu a rupt scena la iUmor. Mihai Bendeac nu s-a lăsat până nu a luat-o în brațe: „Hai pup-o!” VIDEO

Andreea Raicu a rupt scena la iUmor. Încă din primele clipe, Mihai Bendeac s-a arătat cucerit de prezența fără cusur a vedetei: „Andreea, vreau să-ți spun că sezonul acesta din păcate eu n-am pupat nimic!”.

Andreea Raicu a rupt scena la iUmor

„Mi-am tăiat rochia în culise pentru că am înțeles că nu ai văzut niciun picior gol astăzi. Si am zis totusi să fac o bucurie de început”, a spus glumind Andreea Raicu. „Nu știu dacă sunt o tipă de succes dar, daca eram întruchiparea succesului în forma lui pură, Mihai, m-aș fi întâlnit cu tine și ți-as fi spus: „Salut, Mihai. Nu cred că ne-am cunoscut!”, a mai spus Andreea Raicu.

Gina Felea a făcut senzaţie la iUmor. Mihai Bendeac n-a mai rezistat: „S-a produs sărutul sezonului” VIDEO

„Eu mă mai ocup cu mâncatul sănătos și aici mă chinui din răsputeri să nu zic nimic de Delia. Eu mă ocup de dezvoltare personală și mă gândesc că ar fi trebuit să mă ocup și de Dan Badea despre care nu cred că s-a dezvoltat personal prea mult”, a fost roast-ul vedetei. Andreea Raicu a glumit pe seama cărții lui Mihai Bendeac, pe scena iUmor: „Vreau să învăț așa pe toată lumea să trăiască echilibrat. Știți cum se spune, dacă nu poți să faci ceva în viață, măcar să înveți pe alții. Mă gândeam că poate să mai scrii o carte!”.

Mihai Bendeac a sărutat-o la iUmor. Cum a reacţionat blondina: „Nu ştiam că îţi plac grasele”

Mihai Bendeac nu s-a abținut și a îmbrățișat-o strâns pe Andreea Raicu. „Am simțit un schimb energic extraordinar”, a spus juratul iUmor. „Hai pup-o!”, i-au strigat din culise Dan Badea și Șerban Copoț. „Ce bine miroși!”, i-a spus Andreea Raicu lui Mihai Mihai după îmbrățișare. „Mulțumesc! Asemenea! Ce bine… orice!”, i-a răspuns Mihai Bendeac.