iUmor 4 mai 2019 LIVE VIDEO online stream Antena 1: „E năucitor”. Juraţii nu mai înţeleg nimic

iUmor 4 mai 2019 LIVE VIDEO online stream Antena 1: Cel de-al şaselea sezon iUmor stã sub semnul roastului, astfel cã nici în cea de-a zecea ediţie a show-ului, difuzatã disearã, de la 20:00, la Antena 1, juraţii nu vor scãpa de acest „tratament”. De data aceasta, persoana care îi va “toca” mărunt şi îi va “fierbe” la foc mic va fi nimeni alta decât actriţa Paula Chirilã.

04 mai 2019, 13:05
iUmor 4 mai 2019 LIVE VIDEO online stream Antena 1: „E năucitor”. Juraţii nu mai înţeleg nimic

O vedetă vine în această seară la iUmor: „Am crezut că voi leșina pe scenă. Nici juraţii nu au scăpat!”
„A fost o provocare pentru mine sã onorez invitaţia de a participa la iUmor şi oricâtã experienţã pe scena teatrului aş avea, sã fac roast mi se pare foarte-foarte greu. Ba mai mult, pot spune cã dupã momentul ãsta, respectul meu pentru travaliul unui stand-up comediant a crescut considerabil!”, a mãrturisit Paula Chirilã. „Am avut nişte emoţii înfiorãtoare, de credeam cã o sã leşin pe scenã, mai ales cã trebuia sã spun nişte lucruri nu tocmai drãguţe despre nişte oameni pe care îi apreciez, pe care îi cunosc şi cu care mã întâlnesc mereu în show-urile tv! Nici juraţii nu au scãpat!”, a mai completat artista. Cum au primit Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo momentul de roast, telespectatorii vor putea urmãri disearã, de la 20:00, în cea mai nouã ediţie iUmor, la Antena 1.

Jurații iUmor, față în față cu mentalistul Lioz Shem Tov. Mihai Bendeac: „E năucitor!”

 De-a lungul celor şase sezoane, jurații iUmor au avut parte până acum de mai multe numere de magie, unele bune, altele fenomenale, însã când credeau cã le-au vãzut pe toate, mâine searã, de la 20:00, în platoul emisiunii îşi va face apariţia ca un concurent cu totul şi cu totul special, originar din Israel.

Mentalistul Lioz Shem Tov va veni pe scena iUmor cu un moment special, de telekinezie, un fenomen paranormal care presupune mişcarea unor obiecte cu puterea minţii. „Sunt cel mai tare din lume cu ceea ce fac şi nimeni altcineva nu mai poate sã facã ceea ce fac eu!”, le va mãrturisi el juraţilor, încã de la început. Pe Mihai Bendeac l-a captivat din primele momente: „Nu mi-am imaginat niciodatã, în viaţa mea, cã ar putea veni cineva pe scenã sã facã un astfel de numãr! E nãucitor!”, va mãrturisi Mihai Bendeac. Dacã va reuşi Lioz Shem Tov sã îi convingã pe juraţi cã locul lui este pe scena iUmor, rãmâne de vãzut mâine searã, de la 20:00, în cel mai nou episod al show-ului de la Antena 1, când Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată.