iUmor 2019. Magdalena Chihaia, trimisă în finala celui de-al şaselea sezon

O apariție greu de uitat, Magdalena Chihaia a adus sâmbătă seara la iUmor și un soț răposat și un sicriu în care acesta se "odihnea" și i-a făcut acestuia câteva confesiuni ca i-au adus acesteia trei voturi de DA din partea juraților. "A fost un număr serios, despre o situație serioasă", a spus Delia amuzată, pe când Mihai Bendeac a apreciat atât prestația Magdalenei, cât și pe cea a "soțului" acesteia. "E foarte greu să joci un mort! Rar s-a întâmplat să vedem aici un număr care să reflecte realitatea în asemenea hal!", a spus actorul.

09 apr. 2019, 07:05
iUmor 2019. Magdalena Chihaia, trimisă în finala celui de-al şaselea sezon

 iUmor 2019. Magdalena Chihaia i-a cucerit și pe cei de acasă, astfel că a fost votată și trimisă în finala din acest sezon, alături de Irena Boclincă, Vasi Borcan, Varză, Florin Siriac și Adi Bobo.

Citeşte şi iUmor 6 aprilie 2019 online. Mihai Bendeac, în sicriu. Scene terifiante. „M-au băgat în groapă şi au turnat şi pământ peste mine” FOTO

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o „carte verde”, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Concurenții care primesc minimum două „Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!


loading...