iUmor sezonul 13, 18 septembrie 2022. Povestea tulburătoare a concurentei olimpice la geografie, care a ajuns să creeze conţinut pentru adulţi: „Am vrut să le predau copiilor geografia mondială, dar am ajuns să le predau adulţilor geografia corpului meu”

Maria Georgiana, singura concurentă de sex feminin din ediţia din 18 septembrie a show-ului iUmor, a impresionat plăcut juriul cu un număr de autoironie. La finalul prestaţiei sale, Bendeac a pus-o pe concurentă să se descalţe.

19 sept. 2022, 17:23
iUmor sezonul 13, 18 septembrie 2022. Povestea tulburătoare a concurentei olimpice la geografie, care a ajuns să creeze conţinut pentru adulţi: „Am vrut să le predau copiilor geografia mondială, dar am ajuns să le predau adulţilor geografia corpului meu”

iUmor sezonul 13, 18 septembrie 2022. Maria Georgiana are 23 de ani, este Tik Tok-er și creatoare de conținut pe o platformă pentru adulți.

Am făcut 4000 de dolari într-o lună. Aveam cerere foarte mare pentru poze mai explicite. Îmi place să mă pozez așa”, le-a dezvăluit ea juraţilor.

Previzibil sau nu, glumele cu care concurenta a venit în faţa juraţilor au fost despre legate de domeniul ei de activitate.

Am venit să arăt că și fetele cu Only Fans au umor. Am venit să vă spun că poți să reușești în viață dacă ai puțin curaj, ceva cunoștințe de IT și obligatoriu sâni mari. Eu câștig 40.000 de dolari pe lună”, le-a spus Maria juraţilor, potrivit antena1.ro

iUmor sezonul 13, 18 septembrie 2022. Povestea emoţionantă a tinerei care face bani din Only Fans

Concurenta a reuşit nu doar să-i amuze pe juraţi, dar şi să-i emoţioneze până la lacrimi. Maria Georgiana a dezvăluit că a fost crescută doar de către bunici, într-o casă în care nu avea nici măcar curent şi că a fost olimpică la geografie.

Important e că timpul meu e la fel ca și picioarele. Foarte flexibil. Mă mai întreabă lumea: e frumos ce faci? Așa te-au crescut părinții? Și le spun că nu, așa m-au crescut bunicii. Nu aveam nici  electricitate când eram mică, de aia vă spun de la început că nu sunt vreo lumină… Am avut și tată… pentru 15 minute. Am fost olimpică la geografie și am vrut să predau copiilor geografia mondială, dar am ajuns să predau adulților geografia corpului meu. Mi-ar fi plăcut să fiu actriță, dar la noi nu se fac așa de multe filme și e ca la Covid, trebuie să faci un test înainte de fiecare secvență”, le-a povestit tânăra juraţilor.

Citeste si Reacţia lui Mugur Mihăescu după ce Mihai Bendeac ar fi râs de el la iUmor: „Nu am știut niciodată prea multe despre el”

De-ale Only Fans-ului

Maria Georgiana a recunoscut că nu este un exemplu pentru tinerele fete, apoi a început să le povestească juraţilor diverse episoade din timpul sesiunilor de pe Only Fans.

Aș vrea să le spun fetelor că eu nu sunt un exemplu. Nu vreau să fiu judecată, pentru că nici eu nu judec, n-am terminat Dreptul. Un abonat m-a întrebat dacă de 1000 de dolari poate să facă pipi pe mine. I-am zis că da, dar mi-e frică că o să i se strice laptopul. Cel mai mare bacșiș primit vreodată a fost de 3000 de dolari, de la un băiat care avea 18 ani. Voia să îi dau comenzi, să fiu stăpâna lui. Nu prea le am eu cu astea, dar am avut noroc. A intrat maică-sa, l-a văzut ce făcea și a primit exact ce visa.

Am lucrat și ca ospătar, însă măcar la videochat nu îți pune nimeni mâna pe fund. Mă bucur că am venit la iUmor, am vrut să fac și eu ceva gratis odată în viață și cu hainele pe deasupra”, au fost câteva dintre glumele concurentei.

La final, Maria Georgiana le-a mulțumit bunicilor ei că au crescut-o, cu lacrimi în ochi. Concurenta a primit trei voturi pozitive și unul negativ, din partea lui Cheloo, care a taxat faptul că nu și-a scris singură materialul prezentat.

Citeste si Cum arată casa lui Dan Badea. Prezentatorul de la iUmor şi-a luat vilă în mijlocul Capitalei: „E colțul nostru de liniște”