Reacţia lui Mugur Mihăescu după ce Mihai Bendeac ar fi râs de el la iUmor: „Nu am știut niciodată prea multe despre el”

Reacţia lui Mugur Mihăescu după ce Mihai Bendeac ar fi râs de el la iUmor. Recent, au apărut în presă zvonuri despre faptul că juratul de la iUmor l-ar fi "bârfit" pe actor, în culisele emisiunii. Bendeac nu a oferit nicio explicaţie vizavi de acest subiect.

17 sept. 2022, 14:50
Reacţia lui Mugur Mihăescu după ce Mihai Bendeac ar fi râs de el la iUmor: „Nu am știut niciodată prea multe despre el”
Reacţia lui Mugur Mihăescu după ce Mihai Bendeac ar fi râs de el

Reacţia lui Mugur Mihăescu după ce Mihai Bendeac ar fi râs de el la iUmor. Actorul de la Vacanţa Mare nu ştie despre ce este vorba şi nici nu bănuieşte, pentru că, spune el, a stat foarte puţin la emisiune şi nici nu a dat nas în nas cu Bendeac sau să fi avut vreun schimb de replici.

Citeşte şi: Mihai Bendeac vrea să demisioneze de la iUmor. De la ce a pornit scandalul şi cine l-ar înlocui

Reacţia lui Mugur Mihăescu după ce Mihai Bendeac ar fi râs de el la iUmor

La emisiunea cu pricina de la Antena 1, la care am fost doar invitat, nu s-a petrecut nimic în culise. Am citit și eu ce s-a scris pe net. Nu m-am întânit deloc cu Mihai Bendeac în culise, așa că nu mi-a prezentat nimeni niciun filmuleț video și nici nu am discutat despre nu știu ce subiect cu unul sau altul.

Pur și simplu l-am văzut pe Bendeac așa cum i-am văzut și pe ceilalți colegi ai săi din juriu. Atât și nimic mai mult! Nu știu ce aș putea comenta despre niște lucruri care nu s-au întâmplat.

Nu am stat prea mult pe acolo, la emisiunea aceea. Am venit la timp, am așteptat puțin, am spus ce aveam de spus și am plecat! Asta a fost tot!

Pe de altă parte, nu doresc să-i comentez în niciun fel pe cei care fac umor. Îi respect pe toți, fiecare își face meseria dând dovada talentului său.

Despre Mihai Bendeac pot spune doar că ne cunoaștem, dar nu am știut niciodată prea multe despre el. Viața ne-a dus în direcții diferite și ca atare nu am nimic de împărțit cu el. Îi doresc multă baftă!”, a explicat Mugur Mihăescu pentru playtech.ro.