Dana Budeanu, despre purtatul măştii în apă: „Doamne ferește, cei care fac nudism le intră și prin alte părți”

Dana Budeanu a vorbit despre purtatul măştii în apă, după ce secretarul de stat în ministerul Economiei şi Turismului, Paul Ene, a spus că masca de protecţie ar putea rămâne obligatorie şi la malul mării, atât pe șezlong, cât și în apă.

27 apr. 2021, 09:02
Dana Budeanu, despre purtatul măştii în apă: „Doamne ferește, cei care fac nudism le intră și prin alte părți”
Dana Budeanu, despre purtatul măştii în apă

Dana Budeanu, despre purtatul măştii în apă. Paul Ene a fost întrebat dacă apa mării este considerată spațiu public, iar răspunsul lui a fost că legislația în vigoare obligă turiștii să poarte mască și în apă. „În momentul de față, regula clară pentru toată lumea este că în spațiile publice să se poarte masca”, a spus secretarul de stat.

El a indicat ca marea este spațiu public. „Exact. Eu sper că până atunci să găsim o soluție și înțelegere pentru ca acest lucru să nu se întâmple. Dar regulile, în momentul de față, astea sunt. Dacă nu se vor schimba, atunci știm toți ce înseamnă asta. Adică purtăm toți masca pe plajă și în apă, până la noi decizii„, a explicat în urmă cu câteva zile Paul Ene.

Citeşte şi: Dana Budeanu taxează DUR autoritățile: ”Toți artiștii sunt contactați zilnic pentru a influenţa vaccinarea populaţiei”

Dana Budeanu, despre purtatul măştii în apă

Da, a fost la rubrica mea ‘Fătălăul zilei’. A spus și Băsescu asta, acum două-trei zile, că pe plajă și în apă trebuie să porți mască pentru că nu se știe cum o să se descurce în apă – vă dați seama despre ce vorbim – că briza mării aduce virusul și îl inhalezi, pentru că el a citit că se ia prin aer.

 Păi de ce nu și prin urechi, nu? Prin ochi nu se ia? Aerul nu intră prin ochi? Prin urechi? Nu ne intră peste tot? Doamne ferește, cei care fac nudism le intră și prin alte părți. Dacă se ia din aer, nu mai are rost să ieșim din casă deloc. Să ferecăm geamurile, ușile. Păi, ne apără o măscuță?„, spus Dana Budeanu la Antena 3.

Dana Budeanu, verdict pentru dansul lui Ludovic Orban

Designerul

a urmărit câteva secvențe cu dansul președintelui PNL, Ludovic Orban, surprins la un eveniment privat şi s-a declarat încântată de talentul la dans al fostului premier.

Să comentez dansul? Eu sunt pro, pentru că seamănă cu dansul lui Gigi Becali. Eu susțin. Pentru că sunt oameni care petrec.

Grindă nu are ce să caute acolo, care avea ceva să-i spună în mijlocul dansului. Îi știți pe ăștia care tu dansezi la maxim și vin să îți spună ceva la ureche în timp ce dansezi? 

Ce-ai, măi, de spus? Stai să termin cu dansul și vii dup-aia. Avea ceva să-i spună acum strategic lui Orban. Nu-l interesează absolut nimic (n.r. pe Orban). Are o atitudine de șef. „, a spus Dana Budeanu.