Iurie Darie a fost detubat. Medicii sunt în continuare rezervaţi VIDEO

Actorul Iurie Darie a fost detubat luni seara. Starea sa de sănătate este însă în continuare gravă, prognosticul medicilor rămânând rezervat, informează România TV.

RomaniaTV.net
18 iun. 2012, 19:05
Iurie Darie a fost detubat. Medicii sunt în continuare rezervaţi VIDEO

Iurie Darie reuşeşte să respire singur şi să îşi mişte mâinile, însă cu dificultate. Actorul se află sub stricta monitorizare a medicilor de la terapie intensivă, acolo unde va rămâne şi în perioada următoare.

Maestrul a primit luni şi vizita unor prieteni şi colegi de breaslă printre care Ion Dichiseanu.

Actorul Iurie Darie a ajuns, sâmbătă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), cu o ambulanţă, după ce a acuzat dureri în piept şi probleme de respiraţie. Potrivit medicilor, actorul a suferit o complicaţie postoperatorie, acumulând în continuare lichid la creier, scrie Mediafax.

El a fost transferat, sâmbătă seară, de la SUUB la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, unde în 21 mai a fost operat pentru eliminarea lichidului care se acumulase la creier. Medicii de la Spitalul Universitar au luat decizia de a-l transfera pe actor în condiţiile în care problemele medicale pe care le are Iurie Darie sunt consecinţa afecţiunii mai vechi, pentru care a fost operat.