Iurie Darie, ignorat de fiul său

Internat la terapie intensivă de mai bine de două luni, Iurie Darie a început să dea semne de însănătoşire, însă starea lui rămâne incertă. Cum actorul are nevoie de ajutor material, lui Victor Yila i-a venit ideea de a face un spectacol caritabil şi, deşi a vrut să apeleze şi la Ducu, fiul maestrului, s-a răzgândit subit.

RomaniaTV.net
21 aug. 2012, 05:40
Iurie Darie, ignorat de fiul său

Yila l-a criticat dur pe Ducu, supărat că nici măcar lupta pentru viaţă a marelui actor nu a reuşit să-i apropie mai mult.

„Ei sunt doi străini, de ce să ne ascundem, eu sunt mult mai fiu pentru Iura decât Ducu. Un om care-şi vede tatăl o dată la zece ani… Asta nu e o relaţie tată-fiu. Din ’91 incoace, Anca şi Iurie Darie m-au adoptat pe mine. De când a murit Consuela, mama lui Ducu, el s-a îndepărtat de tatăl lui. El nu a fost de acord cu relaţia lui cu Anca. Poate mai e şi altceva între ei şi noi nu ştim, dar cert este că el s-a îndepărtat din cauza Ancăi. Dar Dumnezeu le judecă pe toate”, a declarat Yila, potrivit cancan.ro.

Actorul Iurie Darie a ajuns pe 16 iunie la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), cu o ambulanţă, după ce a acuzat dureri în piept şi probleme de respiraţie. Potrivit medicilor, actorul a suferit o complicaţie postoperatorie, acumulând în continuare lichid la creier.