Iurie Darie s-a întors acasă. Vezi imagini CUTREMURĂTOARE cu actorul

După luni de zile pline de tensiune, durere, stres, chin, dar şi de speranţă, Iurie Darie s-a întors acasă, deşi în urmă cu câteva luni medicii îi mai dădeau şanse infime de recuperare. Partenera sa de viaţă din ultimii 26 de ani, actriţa Anca Pandrea, este în culmea fericirii, cu toate că va trebui să aibă grijă de Iura al ei ca de un bebeluş. Fotografii Cancan au surprins imagini cutremurătoare în momentul în care Iurie Darie a fost urcat în ambulanţa care l-a dus înapoi acasă.

RomaniaTV.net
21 sept. 2012, 07:22

Actriţa Anca Pandrea a pregătit locuinţa, în cel mai mic detaliu, pentru ca Iurie Darie să se bucure de tot confortul după ce va fi externat.

Cei de la Cancan scriu că Anca Pandrea a făcut bagajele, şi-a adunat tot ce avea la spital, de la haine şi prosoape până la aparatură electrocasnică, şi le-a dus acasă. Ştie că o aşteaptă o perioadă dificilă şi va trebui să-l îngrijească pe partenerul ei ca pe un bebeluş. Cu toate acestea, actriţa aşteaptă cu nerăbdare să ajungă în căminul conjugal unde şi-a petrecut 26 de ani de iubire cu Iurie Darie.

În luna mai, Iurie Darie a fost operat la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, pentru a i se scoate prin drenare un lichid din zona creierului. A urmat o perioadă dificilă, în care viaţa actorului a fost în pericol. După aproape trei luni de la operaţie, starea lui Darie a început să se amelioreze, iar Anca Pandrea este convinsă că a fost vorba de o minune, după de ea a mers şi s-ar rugat la moaştele părintelui Ilie Lăcătuşu de la Cimitirul Giuleşti.