Iurie Darie, salvat doar de o minune: Organismul lui se topeşte pe zi ce trece

Aflat în comă de aproape o lună, Iurie Darie se află în continuare la terapie intensivă şi numai o minune îl mai poate salva. Intubat şi hrănit artificial, actorul este foarte slăbit. Senatorul Marius Marinescu i-a făcut o vizită actorului şi a declarat că starea de sănătate a lui Darie este în continuare foarte gravă. 

RomaniaTV.net
10 iul. 2012, 05:46
Iurie Darie, salvat doar de o minune: Organismul lui se topeşte pe zi ce trece

Apropiaţii lui Iurie Darie se roagă zilnic implorând divinitatea să-i acorde actorului o nouă şansă la viaţă, dar sunt rezervaţi în privinta şanselor lui de supravieţuire.

„E în comă de când a plecat de la centrul de tratament din sectorul 6. E intubat, respiră artificial, are o drenă la cap şi una la gât. Era foarte slăbit când am fost la el, organismul lui se topeşte pe zi ce trece, scade imunitatea. E hranit artificial, numai o minune îl mai poate readuce la viaţă ”, a declarat unul dintre apropiaţii familie, senatorul Marius Marinescu.

Actorul Iurie Darie a ajuns pe 16 iunie la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), cu o ambulanţă, după ce a acuzat dureri în piept şi probleme de respiraţie. Potrivit medicilor, actorul a suferit o complicaţie postoperatorie, acumulând în continuare lichid la creier.