Iustin Covei a fost arestat. „Beizadeaua Craiovei”, fiu de judecător, a încălcat ordinul de protecţie, cerut de mama copilului său

Iustin Covei a fost arestat. Fiul de judecător care o teroriza pe mama copilului său, a fost reținut de procurori și plasat în arest la domiciliu, după ce a ignorat ordinul de protecție emis de instanță.

10 iun. 2021, 10:28
Iustin Covei a fost arestat. „Beizadeaua Craiovei”, fiu de judecător, a încălcat ordinul de protecţie, cerut de mama copilului său
Iustin Covei a fost arestat

Iustin Covei a fost arestat. „Beizadeaua Craiovei” a ignorat o decizie a instanței care judecă dosarul în care acesta este acuzat de agresiune asupra fostei iubite, mama copilului său. La doar o lună după ce a născut un băieţel, Raluca a fost terorizată de bărbat, iar atunci a solicitat emiterea unui ordin de protecție.

Citeşte şi: Fiica lui Sile Cămătaru, scandal pe TikTok. Ce spune despre tatăl ei, care este în închisoare: „Ai întrecut orice limită, nu a omorât pe nimeni”

Iustin Covei a fost arestat

Admite cererea de emitere a unui ordin de protecţie formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, judeţul Dolj, privind pe reclamanta B. Raluca şi pe agresorul COVEI IUSTIN. Obligă pârâtul la păstrarea unei distanţe minime de 100 de metri faţă de reclamantă, precum şi faţă de locuinţa acesteia din …, judeţul Dolj. 

Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu reclamanta B. Raluca. Măsurile de protecţie sunt valabile timp de 3 luni de la emiterea prezentului ordin de protecţie”, au dispus judecătorii, potrivit Spynews.ro.

Iustin Covei a fost arestat în septembrie 2009, apoi a primit șase ani de închisoare, din care a executat doi. Membrii grupului din care făcea parte Covei – 17 indivizi – au fost acuzaţi de comiterea de fraudă informatică. Procurorii DIICOT au stabilit că inculpaţii au reuşit să sustragă fraudulos aproximativ un milion de euro de la mai multe bancomate din ţară şi din străinătate.


loading...
Partenerii noștri