Sică Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, condamnat la 2 ani şi patru luni de închisoare

Sentinţa a fost dată cu suspendare. În plus, fiul cel mare al lui Ilie Dumitrescu a fost obligat să muncească 60 de zile în folosul comunității.

10 iun. 2021, 06:36
Sică Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, condamnat la 2 ani şi patru luni de închisoare

Sică Dumitrescu, fiul fostului atacant al naționalei de fotbal Ilie Dumitrescu, a fost condamnat la doi ani și patru luni de închisoare, pentru trafic de droguri.  Totuși, el nu va ajunge după gratii, pentru că judecătorii Tribunalului au decis să îi suspende executarea pedepsei, sub o atentă supraveghere de doi ani.

Cum a fost prins fiul lui Ilie Dumitrescu. Tânărul s-a îndrăgostit de polițista care îl fila, iar mesajele sunt acum probe
În plus, fiul cel mare al lui Ilie Dumitrescu a fost obligat să muncească 60 de zile în folosul comunității.

De asemenea, banii încasați în timpul tranzacției monitorizate de procurorii DIICOT au fost confiscați: 1.350 de lei.

Sică Dumitrescu a recunoscut acuzațiile, după ce a fost prins vânzând cocaină unei polițiste sub acoperire.

Toto Dumitrescu cumpăra droguri chiar de la fratele său vitreg! Dezvăluiri-bombă din dosarul lui Sică Dumitrescu

Sică Dumitrescu a căzut în plasa unei polițiste sub acoperire căreia a fost de acord să îi vândă trei doze de cocaină, în total trei grame.

Întreaga afacere s-a derulat în buricul Capitalei, într-o parcare situată la doi pasi de unul dintre localurile tatălui său, fostul internațional Ilie Dumitrescu. Operațiunea derulată sub supravegherea procurorilor DIICOT a fost filmată în cel mai mic detaliu.

Procurorii DIICOT susțin că Dumitrescu avea și un complice, un tânăr caporal dintr-o unitate a Ministerului Apărării Naționale, care îl aștepta în mașină.

În urma tranzacției, pusă la punct la telefon și monitorizată atent de agenții antidrog, tânărul Dumitrescu a încasat 1350 de lei. Dus la audieri, a recunoscut totul, spun anchetatorii.

Sursele apropiate anchetei mai susțin că Dumitrescu junior ar fi început să vândă stupefiante în urmă cu aproximativ trei ani. Inițial, el ar fi fost un simplu consumator, după care ar fi fost atras din ce în ce mai mult de această lume ilegală și a început să vândă.

Sică Dumitrescu și-ar fi comercializat marfa, inițial, în cluburi, după care ar fi început să vândă la barul tatălui său.

Conform anchetatorilor, fiul fostului fotbalist câștiga înainte de pandemia de COVID-19 și 3000 de euro pe lună. Odată cu instituirea stării de urgență afacerile i-ar fi mers foarte prost și nu și-ar mai fi revenit, în condițiile în care, momentan, acesta câștiga, lunar, de la câteva sute de euro până la aproximativ 1.500 de euro.

Fiul marelui Ilie Dumitrescu ar fi avut aproximativ 12 clienți care cumpărau de la el în mod regulat pe care îi fura la cântar, iar marfa era amestecată cu Paracetamol pisat, pentru a obține o cantitate mai mare.