Ivana Knoll s-a decis după ce a fost abordată de mai mulți fotbaliști. „Este tiparul bărbatului ideal”

Ivana Knoll, croata care a făcut senzaţie la Cupa Mondială din 2022, a fost abordată de mai mulți fotbaliști după aparițiile sale incendiare pe stadioanele din Qatar. Bomba-sexy i-a refuzat pe toţi şi s-a decis care este genul de bărbat pe care îl preferă.

13 ian. 2023, 09:03
Ivana Knoll s-a decis după ce a fost abordată de mai mulți fotbaliști. „Este tiparul bărbatului ideal”
Ivana Knoll s-a decis după ce a fost abordată de mai mulți fotbaliști. "Este tiparul bărbatului ideal"

Ivana Knoll s-a decis după ce a fost abordată de mai mulți fotbaliști. Fosta „Miss Croația”  este atrasă de un nume celebru dintr-un alt sport! Ivana Knoll consideră că Wladimir Klitschko (46 de ani), fost campion mondial la box, este modelul bărbatului ideal. „Există un bărbat care, pentru mine, e cel mai bun dintre cei buni. Wladimir Klitschko este tiparul bărbatului ideal pentru mine. Arată foarte bine, dar e și înspăimântător”, a spus Ivana Knoll.

Citeşte şi: Gafă uriaşă făcută de Mirela Vaida în direct la TV. Fanii nu au iertat-o: „La cât mai multe nenorociri!”

Ivana Knoll a câștigat imens la nivel de imagine pe durata competiției din Golf, aparițiile sale fiind intens comentate la nivel internațional. „Am venit în Qatar când aveam în jur de 570.000 de urmăritori, iar acum am peste 3,5 milioane, aproape cât populația Croației. Nu am visat că s-ar putea întâmpla așa ceva”, a declarat fosta Miss Croația.

Ivana Knoll s-a născut în Germania, la Frankfurt, unde a trăit în primii opt ani, dar are părinți din Croația. Ea a studiat în Bosnia-Herțegovina, a făcut un liceu privat și a absolvit apoi o specializare de design în Croația, la Zagreb, după care a făcut facultatea la Rijeka. La început, Ivana Knoll și-a câștigat existența din ocupația sa de fotomodel, pe care a început-o de la o vârstă destul de fragedă. Ulterior, ea a devenit designer vestimentar și apoi și-a înființat o companie care se axează pe lenjerie intimă. Ea promovează vestimentația în culorile tradiționale ale steagului Croației.

Citeşte şi: Motivul intim pentru care Lili Sandu a anulat nunta cu Silviu Ţolu. Cei doi au împreună un băieţel

Wladimir Klitschko este unul dintre cei mai mari pugiliști la categoria grea din istorie. A câștigat 64 dintre cele 69 de lupte pe care le-a disputat la profesioniști și a fost campion olimpic la Atlanta, în 1996.