Motivul intim pentru care Lili Sandu a anulat nunta cu Silviu Ţolu. Cei doi au împreună un băieţel

Lili Sandu (43 de ani) şi Silviu Ţolu (31 de ani) sunt împreună de aproape 10 ani şi au împreună un copil, Thomas Jay, născut în 2020. Cei doi au fost de mai multe ori aproape de o nuntă, însă de fiecare dată planurile le-au fost date peste cap.

13 ian. 2023, 08:40
Motivul intim pentru care Lili Sandu a anulat nunta cu Silviu Ţolu. Cei doi au împreună un băieţel
Motivul intim pentru care Lili Sandu a anulat nunta cu Silviu Ţolu. Cei doi au împreună un băieţel

Motivul intim pentru care Lili Sandu a anulat nunta cu Silviu Ţolu. Cântăreaţa a explicat de ce nu s-a căsătorit până acum cu modelul. „Nu suntem genul de cuplu care să aștepte după o hârtie sau care să depindă de oficializare pentru a avea o relație frumoasă. Am mai avut planuri, dar știm cu toții prin ce perioade am trecut noi, ca oameni, așa că momentan lăsăm lucrurile să vină de la sine”, a spus Lili Sandu pentru Click!.

Citeşte şi: Lili Sandu a renunţat definitiv la acest aliment. Vedeta a slăbit spectaculos după naştere

Vedeta a dezvăluit mici secrete de familie: „Ne împărțim activitățile. Spre exemplu, dimineața, el este cel care merge cu băiatul la grădiniță, deoarece eu trebuie să mă pregătesc pentru plecatul spre platou. Cât despre un alt copil, am învățat să nu spun niciodată… niciodată! Dar momentan ne bucurăm de Thomas Jay și de toate schimbările frumoase pe care ni le-a adus în viață”.

Citeşte şi: Lili Sandu, dezvăluri emoționante: ,,Am plâns un pic, pentru că mi-am dorit foarte mult”. Ce a făcut-o pe îndrăgita prezentatoare să lăcrimeze

Lili Sandu a vorbit şi despre prietenia sa cu Ileana Lazariuc, fosta ei colegă în trupa Trinity. „Noi am ținut legătura constant, nu au existat perioade în care să nu vorbim. Ileana a fost ca sora mea și ne auzim o dată la câteva zile. Este genul de legătură importantă pe care am consolidat-o de-a lungul vieții și sper să rămână așa pe mai departe”, a spus Lili Sandu, care prezintă emisiunea „Vorbeşte lumea” de la Pro TV.