J.K Rowling le oferă simpatizanţilor ei o nouă povestire. Despre ce este vorba

Scriitoarea J.K. Rowling, autoarea seriei Harry Potter, a oferit fanilor o idee despre viitorul vrăjitorului adolescent şi al prietenilor săi într-o scurtă povestire publicată marţi pe site-ul său Pottermore, relatează agenţiile internaţionale de presă.

08 iul. 2014, 18:28
J.K Rowling le oferă simpatizanţilor ei o nouă povestire. Despre ce este vorba

Scrisă sub forma unui articol semnat de o jurnalistă – Rita Skeeter, de la Daily Prophet -, povestea se petrece în timpul finalei din 2014 a Campionatului de Quidditch din Patagonia. Personajele principale sunt Harry, tot cu ochelarii săi celebri, dar grizonat şi ajuns la 34 de ani, soţia sa, Ginny, şi cei doi fii ai lor.

În plus faţă de cicatricea în formă de fulger de pe frunte, Harry are acum şi o ‘tăietură urâtă pe obrazul drept,’ despre care Skeeter sugerează ar putea fi legată de activitatea din grupul vrăjitorilor Aurors sau de un blestem rostit de Ginny, partenera de cuplu cu care nu are o relaţie prea armonioasă, relatează DPA, citată de Agepres.

Citeşte şi Celebritatea nu are limită de vârstă. Persoane care au devenit FAIMOASE după 30 de ani FOTO

Skeeter oferă, de asemenea, noi informaţii despre prietenii lui Harry, Ron (care are probleme cu chelia) şi Hermione. Cei doi au devenit părinţi, au un fiu şi o fiică. Ron administrează un magazin de glume alături de fratele său, iar Hermione a avansat în Departamentul de Aplicare a Legii Magice până la poziţia de director adjunct.

Citeşte şi Fotografie de colecţie pentru fanii HARRY POTTER: Momentul în care cei trei actori s-au cunoscut în copilărie

Povestirea de numai 1.500 de cuvinte se încheie cu informaţia că Skeeter va publica, la 11 iulie, o carte despre Harry şi prietenii săi.

Scriitoarea britanică J.K.Rowling a publicat, între 1997 şi 2007, şapte cărţi de aventuri cu Harry Potter, iar noua apariţie produce o mare bucurie numeroşilor simpatizanţi pe care personajul cu ochelari rotunzi îi are în întreaga lume.