Jador a fost jefuit! Incredibil, cine este hoţul: „Fratelo, să-ţi fie ruşine când mă vezi de-acum!” VIDEO

Jador a fost jefuit în propria casă de un apropiat. Cântăreţul a povestit că un bărbat pe care l-a ajutat financiar de mai multe ori este autorul jafului. Jador este foarte supărat pentru că banii erau ai surorii sale.

02 aug. 2022, 16:34
Jador a fost jefuit! Incredibil, cine este hoţul: „Fratelo, să-ţi fie ruşine când mă vezi de-acum!” VIDEO
Jador a fost jefuit în propria sa casă

Jador a fost jefuit! Manelistul a fost jefuit de un apropiat în care avea încredere și pe care l-a ajutat de mai multe ori cu sume de bani. Cântărețul a povestit că bărbatul respectiv a furat de mai multe ori din casa lui, însă de fiecare dată l-a iertat. Acum însă nu mai este dispus să facă asta, deoarce banii furați erau ai surorii sale.

A fost jefuit în plină zi. Speak a dezvăluit totul: „Nu-mi vine să cred că în 2022 se mai poartă tâlhăriile astea”

„Un mesaj direct pentru cel care mi-ai ciordit din casă. Fratelo, eu mă bucur că am putut să-ți fiu alături, să-ți ajut familia, să nu ți-o las să moară de foame, așa cum te-ai plâns la mine, ți-am dat bani de fiecare dată când mi-ai cerut și știam că mai ciordești de la mine din casă așa, câțiva leuți, nu știu ce, n-am fost supărat și nici de data asta n-am fost supărat că mi-ai luat, cam multicei bani, dar nu i-ai luat pe-ai mei, i-ai luat pe-ai lu’ soru-mea și asta mă supără pentru că aia a muncit prin străinătate prin Norvegia, ca să câștige și ea niște bani. De aici m-am supărat, pe ai mei puteai să-i furi și ai luat cam multicel de data asta și ai luat și de la soru-mea și ce să-ți zic…”, a spus Jador într-un clip postat pe TikTok.

Magda Ciumac, jefuită în vacanţă de doi români: „Au fost puşi de cineva, a fost o experienţă urâtă”

„Să-ți fie rușine când mă vezi de acum, să lași capul în jos că, dacă o să mai am ocazia să, nu știu, să te ajut, n-o să mai ai ajutorul meu, pentru că nu-l mai meriți. Nu știu ce să zic ca să nu vorbesc urât. Mi-e milă de fetița ta, mi-e milă de ea, că de ea îmi era milă, că nu ești în stare și ești un puturos și stai toată ziua în casă și nu faci nimic. Se știe, toți apropiații mei cred că știu despre cine vorbesc, să nu mă mai privești în ochi când mă vezi. Sunt și musculos așa și sunt și de la țară puțin și dau rău cu pumnul. Nu dau, că mi-e milă de tine, lasă, măcar să-i cumperi ei, să nu-ți iei droguri de banii ăia și tu, și nevastă-ta, măcar să-i iei Pampers la copilul ăla, să-ți fie rușine”, a mai adăugat Jador.

Hairstylistul vedetelor a fost jefuit la sala de fitness. I s-au furat aproximativ 60.000 de lei. Presupuşii autori ai furtului, reținuți

@jador♬ sunet original – Jador