Magda Ciumac, jefuită în vacanţă de doi români: „Au fost puşi de cineva, a fost o experienţă urâtă”

Magda Ciumac a trăit clipe de coşmar în vacanţa din Spania. Aceasta a fost jefuită de doi români, chiar în faţa hotelului în care era cazată alături de familie.

02 aug. 2022, 09:10
Magda Ciumac, jefuită în vacanţă de doi români: „Au fost puşi de cineva, a fost o experienţă urâtă”

Magda Ciumac, jefuită în vacanţă de doi români. Totul s-a întâmplat în faţa hotelului, într-o zonă intens circulată de turişti.

Magdan Ciumac, jefuită în faţa hotelului. Clipe de coşmar în vacaţă

Citeşte şi Magda Ciumac rupe tăcerea după 15 ani de la dispariția Elodiei: „Ca să știți adevărul”

Fosta soţie a lui Tolea Ciumac a rămas fără telefonul în valoare de 1.3000 de euro. Aceasta a povestit cum s-a întâmplat totul.

„În fața hotelului cu camere de supraveghere, cu zonă circulată, cu turiști, cu toate cele, tocmai doi români ne-au jefuit, există camerele, l-au împins pe fiul meu, l-au întrebat ceva pe Alexander, unul ne-a distras atenția, al meu urcase să ducă niște cumpărături în camera de hotel și urma să ne mai plimbăm.

Totul s-a întâmplat la 12 noaptea și am petrecut vreo 5-6 ore la poliție, am dat declarații, am blocat telefonul. Nu l-am recuperat încă, pentru că există o lege în Spania, indiferent dacă telefonul este localizat, nu poate intra poliția peste persoane în casă fără mandat, așteptăm un mandat de la judecător”, a povestit Magda, potrivit Antena Stars.

Aceasta este sigură că cei doi hoţi au fost puşi de cineva să-i facă rău.

„Da, sunt găsiți cei doi români, dar mai multe detalii nu pot da, pentru că este o anchetă în desfășurare, dar faza tare este că au fost puși de cineva, practic nu-i interesa atât de tare telefonul meu de 1.300 de euro, că între timp mi-am luat altul, ci ce aveam pe telefon. Tot de cineva au fost puși, dar se ocupă poliția. A fost o experiență urâtă, prima dată în viața mea când mi s-a întâmplat așa ceva”, a mai declarat fosta soție a lui Tolea Ciumac.

În perioada OTV, Magda îşi expunea destul de mult viaţa privată. Cu soţul ei de la acea vreme, luptătorul Tolea Ciumac, a avut multe „meciuri”, atât prin presă, cât şi prin sălile de judecată.

Odată cu dispariţia OTV, a dispărut şi Magda, dar a reapărut peste nişte ani pe reţelele sociale. În prezent, pe TikTok are o comunitate uriaşă pe care o ţine la curent cu noutăţile din viaţa ei şi ale lui Saşa, băiatul pe care-l are cu Tolea.

Aceasta este căsătorită de trei ani cu un italian pe nume Ricardo.

Citeşte şi Magda Ciumac, mândră de fiul ei. Alexander are 16 ani: „Am crescut singură un copil minunat! Am fost și mamă și tată”