Jador a leşinat în timpul unui concert. Cu ce probleme se confruntă manelistul: „Sper să nu fi reapărut”

Jador a leşinat în timpul unui concert. Este unul dintre cei mai apreciaţi manelişti din România, iar fanii abia aşteaptă să-l vadă pe scenă, să le cânte. Pentru că este popular, Jador este solicitat şi are multe concerte şi petreceri private, pe care trebuie să le onoreze.

28 sept. 2022, 11:17
Jador a leşinat în timpul unui concert. Cu ce probleme se confruntă manelistul: „Sper să nu fi reapărut”

Jador a leşinat în timpul unui concert. Artistul știe cum să fie sufletul petrecerii și fiecare concert de-al său este un adevărat spectacol. Mereu și-a pus fanii și pasiunea pe primul loc, însă problemele de sănătate nu au întârziat să apară. Stresul și oboseala acumulate în ultimul timp au condus la apariția micilor afecțiuni medicale.

Citeşte şi: Jador şi-a cumpărat casă de 500.000 de euro. Cum arată penthouse-ul manelistului

Jador a leşinat în timpul unui concert

Manelistul a avut parte de situaţie extrem de neplăcută fix în momentul în care cânta pe scenă. Acesra a fost văzut cu masca de oxigen pe față, iar fanii s-au îngrijorat. Manelistul a făcut declaraţii şi a mărturisit că nu ştie exact de la ce s-a simţit rău, sora sa a fost cea care s-a ocupat să îi facă o programare la medic.

De asemenea, Jador a mai spus că în trecut a fost disgnosticat cu virusul helicobacter şi a beneficiat de un tratament de specialitate.  „Am niște probleme, s-au adunat niște probleme. O să mă duc la doctor, mi-a făcut sora mea programare și o să vedem despre ce e vorba. Și la concerte mi-a venit să leșin, am leșinat, de la niște probleme, le-am mai avut. Am avut și helicobacter, nu știu… sper să fi trecut și să nu fi reapărut. Am mai făcut o dată (n.r. tratament), dar probabil a apărut din nou”, a declarat Jador, pentru Spynews.ro.

Jador a fost lovit de săgeata lui Cupidon

Cântărețul le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele sociale că își dorește o relație cu o vloggeriță celebră. Chiar dacă Jador a fost surprins pe litoral în compania unei domnișoare superbe cu care s-a spus că ar avea o relație, se pare că artistul nu vrea să spună prea multe despre acest subiect.

Dar, recent, cântărețul a făcut o postare pe pagina sa de Tik Tok în care a recunoscut că își dorește o relație amoroasă cu Andreea Bostanica. Artistul a spus că tânăra l-a fermecat cu frumusețea ei, însă, din păcate pentru el sentimentele nu sunt reciproce.

Andreea Bostanica l-a blocat pe rețelele sociale, dar cântărețul nu se dă bătut. El a apelat la fanii săi, pentru ca aceștia să-i dea tag ca postarea lui să ajungă la cea care i-a furat inima.

Declarația e publică deja! Care este răspunsul tău? Eu aș vrea să fiu cu ea! Menționați-o pe Andreea să ajungă asta la ea că mie mi-a dat block. Aștept răspunsul tău, Andreea Bostanica!”, a scris Jador, pe TikTok.