Jador şi-a cumpărat casă de 500.000 de euro. Cum arată penthouse-ul manelistului

Jador şi-a cumpărat casă de 500.000 de euro. Manelistul are o comunitate numeroasă pe reţelele de socializare şi o ţine la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viaţa lui. Recent, şi-a anunţat fanii că urmează să se mute într-un penthouse.

29 aug. 2022, 13:01
Jador şi-a cumpărat casă de 500.000 de euro. Cum arată penthouse-ul manelistului
Jador şi-a cumpărat casă de 500.000 de euro

Jador şi-a cumpărat casă de 500.000 de euro. Într-un vlog postat recent pe canalul personal de YouTube, manelistul afirmă că noua locuiţă pe care și-a achiziționat-o este, de fapt, un penthouse. Artistul a dezvăluit şi suma pe care a plătit-o.

Citeşte şi: Jador, în mașina poliției. Ce s-a întâmplat la evenimentul la care a participat artistul

Jador şi-a cumpărat casă de 500.000 de euro

Într-o postare făcută pe reţelele de socializare, Jador a menționat că urmează să prezinte fanilor penthouse-ul. Mai mult de atât, artistul le-a spus urmaritorilor că o va prezenta și pe sora lui mijlocie.

Ea este una din cele mai importante persoane din viața mea. Ea este sora mea mijlocie și avem multe surprize pentru voi. Vă prezint casa în care mă mut și vă fac cunoștință cu sora mea în vlog mâine la ora 19:00 pe canalul meu de YouTube. Vă iubesc!

Vreau să vă arăt tuturor casa unde o să mă mut! Ea e sora mea și astăzi o să îi arăt unde o să ne mutăm, pentru că o să se mute cu mine. Adică o să trebuiască să aibă grijă de mine, să îmi spele șosetele. O să vă arăt casa pe care Dumnezeu m-a ajutat să o iau.„, a scris Jador pe pagina de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jador❤️ (@jador_adevarat)

În doar câteva zile, de când clipul video a fost postat pe YouTube, acesta a strâns sute de mii de vizualizări, mii de like-uri și sute de comentarii din partea internauților. Oamenii l-au felicitat pentru realizare, iar Jador a ținut să le adreseze fanilor mulțumiri pentru toată susținerea de care a avut parte în toți acești ani. „Dumnezeu să vă binecuvânteze și pe voi cu o casă frumoasă așa cum vă doriți.”, a scris Jador în comentariile de pe YouTube.