Jador, accident în trafic. Vedeta şi-a făcut maşina praf: „Numai mie mi se întâmplă, m-au nenorocit!”

Jador a fost implicat într-un accident în trafic. Din fericire, cântăreţul nu a fost rănit, însă maşina sa a fost serios avariată.

01 mai 2022, 08:22
Jador, accident în trafic. Vedeta şi-a făcut maşina praf: „Numai mie mi se întâmplă, m-au nenorocit!”

Jador, accident în trafic. Artistul şi-a anunţat fanii pe reţelele sociale că a fost implicat într-un accident destul de serios, sâmbătă după-amiază.

Jador, accident în trafic. Cum se simte artistul

Maşina câtăreţului a fost lovită destul de rău atât în partea din faţă, cât şi în spate. Din fericire, artistul nu a fost rănit în urma impactului.

Citeşte şi Câţi bani cere Jador pe o oră de cântat. Tarifele percepute la evenimente au crescut considerabil după ce artistul a participat la mai multe reality show-uri

„Numai mie mi se întâmplă. Ies şi eu pe stradă cu maşina: unu în spate, unu în faţă. M-au nenorocit!”, a spus cântăreţul pe reţelele de socializare.

Nu este prima dată când artistul a fost implicat într-un accident rutier. Vara trecută, vedeta a fost la un pas de moarte după ce în faţa maşinii sale a sărit un cal. Artistul mergea cu viteză redusă, astfel doar mașina a fost avariată, iar atrtisul a scăpat fără măcar o zgârietură.

„Sunt supărat rău. Bine că nu am pățit nimic. Am văzut moarte cu ochii! Puteam să jung la spital sau mai rău, să mor! Mașina mea de mai puțin de o lună de zile s-a dus. Este distrusă! Mi-a ieșit un cal în față. Bine că nu am avut viteză că putea fi fatal. Asta este lecție, nu ai cum să lași calul să meargă liber pe stradă”, a spus Jador pe pagina sa de YouTube.

După ce a văzut un copil că plânge la locul accidentului, Jador a aflat că băiețelul este fiul proprietarului calului. Acesta a dezvăluit că familia nu are atâția bani să-i plătească daunele pe care le-a provocat calul lor mașinii lui Jador. Artistul a făcut un gest de milioane, liniștindu-l pe copil și spunându-i că știe că familia are o situație materială proastă și că nu va cere niciun ban.

„Asta este morala zilei! Probabil Dumnezeu ne mai trimite un semn uneori, să vadă cum ne comportăm. Poate și eu am făcut ceva rău cuiva, iar acum este karma. Trebuie să învățăm să fim mai buni, iar oamenii să își țină animalele la locul lor. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine!”, a mai mărturisit Jador.

Citeşte şi Jador face totul pentru tatăl său. I-a luat de Crăciun un cadou de 50.000 de euro fără să ezite: Și-a dorit asta foarte mult!