Jador, descalificat de la Survivor All Stars. Cine este Războinica pentru care manelistul a fugit din competiție

Jador, descalificat de la Survivor All Stars. O Războinică i-a furat inima manelistului, iar acesta a decis să fugă din competiție pentru a fi alături de ea. Mai mult, ar fi încălcat și alte reguli impuse prin intermediul contractului cu Pro TV.

10 feb. 2024, 21:08
Jador, descalificat de la Survivor All Stars. Cine este Războinica pentru care manelistul a fugit din competiție
Jador, descalificat de la Survivor All Stars

Jador, descalificat de la Survivor All Stars. Artistul ar forma o relație cu Oana Ciocan, concurenta care a făcut parte din echipa Războinicilor la Survivor 2022.

Jador, descalificat de la Survivor All Stars

Îndrăgostit lulea de ea, manelistul ar fi negociat nu doar remunerația pentru aparițiile TV, ci și aducerea în competiție a tinerei de care este îndrăgostit. Pentru că dorința nu i-a fost îndeplinită, artistul a fugit din tabăra Faimoșilor, aspect penalizat de producția emisiunii de la Pro TV.

Scânteia dintre ei ar fi pornit chiar în urma unei vizite medicale. Mai mult decât atât, conform informațiilor, ar forma o relație de câteva luni. Înainte de plecarea în competiția Survivor, artistul i-ar fi propus tinerei să locuiască alături de el și mama sa, potrivit Fanatik.ro.

Citește și: Andreea Tonciu șterge pe jos cu Jador, după ce a plecat cu Biblia la Survivor All Stars: „M-a dezamăgit. Recomand să-și lase cariera și să se călugărească”

Câţi bani cere Jador pentru a cânta la o nuntă

Cântărețul, care a câștigat popularitate prin participarea sa la Survivor România în 2021, a ajuns să ceară onorarii impresionante pentru aparițiile sale la evenimente. Astfel, Jador solicită între 7.000 și 8.000 de euro pentru a cânta la o nuntă, însoțit de trupa sa de instrumentiști. Această sumă a crescut semnificativ după succesul său la Survivor România.

În plus față de tariful standard, Jador cere sume mai mari pentru aparițiile sale în străinătate, în special în țări precum Germania. Pentru astfel de evenimente, onorariul său poate ajunge la peste 10.000 de euro, acoperind și costurile de călătorie și de cazare.

După participarea la concursul de supraviețuire Survivor, lor le-au crescut foarte mult onorariile, cu mii de euro. Câștigă, în acest an, alături de trupele lor de instrumentiști, în jur de 7-8.000 de euro, pentru un recital, la o nuntă, iar în străinătate, mai ales în Germania, pot lua chiar și peste 10.000 de euro, plus cazare la hotel, bilete de avion.

Jador și Culiță Sterp sunt cotați cam la fel. Din acești bani, ei au grijă și de rudele lor, nu provin din familii bogate, își respectă părinții și îi ajută. Nu au uitat de unde au plecat”, a spus un organizator de evenimente.