Andreea Tonciu șterge pe jos cu Jador, după ce a plecat cu Biblia la Survivor All Stars: „M-a dezamăgit. Recomand să-și lase cariera și să se călugărească”

Andreea Tonciu, prima vedetă eliminată de la Survivor All Stars, a vorbit despre concurenții din tabăra Faimoșilor și despre experiența din Republica Dominicană.

24 ian. 2024, 23:34
Andreea Tonciu șterge pe jos cu Jador, după ce a plecat cu Biblia la Survivor All Stars: „M-a dezamăgit. Recomand să-și lase cariera și să se călugărească”
Andreea Tonciu îl critică pe Jador, după ce manelistul a plecat cu Biblia la Survivor

Andreea Tonciu este prima concurentă eliminată din concursul Survivor All Stars și care s-a reîntors în România. Chiar dacă nu se aștepta ca parcursul său în competiție să fie unul atât de scurt, după doar o săptămână de supraviețuire în junglă, bruneta spune că traiul a fost mult mai greu, față de ultima experiență de acest fel. Mai mult, bruneta a vorbit și despre colegii săi din tabăra Faimoșilor și despre aparențele pe care unii dintre ei vor să le pretindă în fața publicului, în timp ce realitatea este alta, după părerea sa.

Citește și: Andreea Tonciu rupe tăcerea! Prima vedetă care recunoaște deschis:„Sora ta e cu Face App-ul în toate pozele. Mă editez. Joac-o p-asta!”

„Credeam că o să stau mai mult!  S-a schimbat jungla față de acum doi ani! Nu mai e jungla aceea! Este foarte greu. Am zis că mor, nu am crezut că o să fie atât de greu. Eu mereu am apreciat echipa Războinicilor, pentru că sunt niște oameni normali, știu să facă strategii, știu să fie prieteni, știu să piardă, pe când la Faimoși nu zicea nimeni nimic, nu aveai cu cine să râzi,  să faci o glumă, nimic!

Unii au venit cu Biblia, deci emisiunea asta se transformă, unii vor să se călugărească, după ce ies de la Survivor, nu doar Jador, și Zanni avea Biblia. Nu mi se pare normal să înjuri și după să citești Biblia. Jador m-a dezamăgit.(…) Îi recomand să-și lase cariera și să se călugărească”, a declarat Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Citește și: Andreea Tonciu și-a cunoscut soțul într-o parcare și după 12 zile era deja însărcinată: „Am început să plâng, nu știam ce să fac. El era mai mic decât mine, abia ne cunoscusem”

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Jador le povestea fanilor săi despre condiția pe care a pus-o echipei de proucție, pentru a accepta invitația în competiție. Nu a fost vorba de bani, ci despre posibilitatea de a-și lua în bagaj Biblia, din care spune că citește frecvent.

„Îmi doresc foarte mult să câștig! Sper să câștig! Îmi doresc cu ardoare să câștig! De azi îmi voi schimba viața! Când o să vin înapoi o să fiu un alt om! Mai bun! Singurul lucru pe care l-am scris în contract, oameni buni, este ca să mă lase cu Biblia. Am zis, câți bani îmi dați? Mi-au dat niște bani acolo! Am zis, bine! Accept banii ăștia dacă mă lași să vin cu Biblia! 

Eu nu am pus condiții nimănui să nu vină! Singura mea condiție a fost să mă lase să vin cu Biblia, ca să pot să citesc acolo în post! Acolo e adevărat post! Poate vorbesc cu El! Am emoții!”, a mărturisit artistul înainte să plece în junglă.