Jador, descalificat fără drept de apel din Survivor All Stars. Foștii colegi îl pun la zid pe manelist pentru comportamentul nepotrivit: „E cel mai dezonorant mod de a părăsi competiția”

Jador a fost descalificat din Survivor All Stars, după ce a decis să fugă din tabăra Faimoșilor. Daniel Pavel nu a avut milă față de manelist și, fără prea multe motive, l-a trimis pe acesta acasă. Reacția lui a șocat pe toată lumea.

29 feb. 2024, 23:53
Jador, descalificat fără drept de apel din Survivor All Stars. Foștii colegi îl pun la zid pe manelist pentru comportamentul nepotrivit: „E cel mai dezonorant mod de a părăsi competiția”
Jador, descalificat fără drept de apel din Survivor All Stars. Foștii colegi îl pun la zid pe manelist pentru comportamentul nepotrivit: „E cel mai dezonorant mod de a părăsi competiția”

Survivor All Stars este una dintre cele mai îndrăgite competiții, urmărite în număr mare atât de oamenii din România, cât și din străinătate. Totuși, nu toți participanții au fost dispuși să își asume rolurile din concurs.

Citește și: Jador și-a cerut iubita în căsătorie cu Biblia. Manelistul a fugit de la Survivor All Stars pentru Oana Ciocan. Detalii de ultimă oră despre descalificarea cu scandal

Jador, descalificat din Survivor All Stars

Deși este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere, Jador a părăsit competiția Survivor All Stars într-un mod șocant, la care nimeni nu se aștepta. Totul a pornit de la meciul pierdut de echipa Faimoșilor, recompensa fiind o masă sățioasă. Acest lucru, la care s-a adăugat oboseala și dorul de casă, l-a făcut pe Jador să încalce regulile competiției și să fugă din echipă. În cadrul ceremoniei focului, Daniel Pavel a luat o decizie surprinzătoare.

„Ce nu vreau să fie aici sunt elementele de nerespectare a regulilor de aici, din Survivor. E un avanpost al civilizației umane. Nu e ușor pentru niciunul. Mai devrmee, unul dintre voi a întrecut aceste limite ale conviețuirii în Suvivor România All Stars. Unul dintre voi a depășit orice limită astăzi. Acest unul dintre voi e în tribul Faimoșilor și acest unul dintre voi, cu părere de rău, este Jador”, a început prezentatorul să explice.

Întrebat ce a pățit de a luat decizia de a pleca, alergând, din tabăra Faimoșilor, Jador a spus că a avut o cădere nervoasă, așteptându-se să fie înțeles.

„Sunt doar supărat, am o zi proastă. Dacă dumneavoastră ați înțelege că e clar o chestie care chiar mă deranjează, că nu plec de nebun așa”, a încercat să se explice Jador.

„Acest joc e iubit tocmai pentru că are rigori, are regulamente. Sunt sigur că mulți ați vrea să vă duceți departe. Dar ne opresc regulile de viață impreună. Pentru toate astea, pentru tot ce înseamnă ieșirea din afara regulilor, eu zic așa. În acest moment, tu, concurent Jador, la Survivor All Stars, vei părăsi competiția și vei fi descalificat. Sunt 1.000 de feluri în care poți părăsi competitia, desigur că acesta este cel mai dezonorant”, a mai completat Dan Pavel, în timp ce Jador s-a ridicat, și-a luat torța și a plecat fără să privească în urmă.

Întrebați ulterior despre colegul Jador, atât Cătălin Moroșanu, Zani și Cătălin Zmărăndescu au spus că manelistul a spus în nenumărate rânduri că vrea să plece acasă. De asemenea, el a fost acuzat că este îngâmfat și chiar posedat de duhuri rele. Comportamentul său din cadrul echipei a lăsat un gust amar, deși impresia lăsată la început, spun foștii colegi, era cu totul alta.

„Nu mă interesează. Eu sunt Jador, plec când vreau eu”, ar fi fost replica artistului atunci când a fost întrebat de colegii Faimoși de ce vorbește atât de ușor despre plecarea din Republica Dominicană.

„Noi, echipa ne-am simțit, pe lângă faptul că am fost jigniți de la A la Z, am simțit că nu contăm”, a spus Moroșanu.

În urma ceremoniei, Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu au ajuns la duel. Din păcate, Moroșanu a fost cel care și-a luat bun-rămas de la colegi și de la Survivor România.

Citește și: Motivul ruşinos pentru care Jador a fost eliminat de la Survivor. Primele imagini cu manelistul după revenirea în ţară, cum a fost surprins în Bucureşti VIDEO