Jador și-a cerut iubita în căsătorie cu Biblia. Manelistul a fugit de la Survivor All Stars pentru Oana Ciocan. Detalii de ultimă oră despre descalificarea cu scandal

După ce Jador a fost descalificat din competiția Survivor All Stars, apar noi detalii despre plecarea lui din Republica Dominicană. Manelistul nu a mai suportat dorul de iubita lui, Oana Ciocan, deși producătorii emisiunii i-au tot promis că o vor aduce și pe ea în competiție.

29 feb. 2024, 20:03
Jador și-a cerut iubita în căsătorie cu Biblia. Manelistul a fugit de la Survivor All Stars pentru Oana Ciocan. Detalii de ultimă oră despre descalificarea cu scandal
Jador și-a cerut iubita în căsătorie cu Biblia. Manelistul a fugit de la Survivor Al Stars pentru Oana Ciocan. Detalii de ultimă oră despre descalificarea cu scandal

Survivor România All Stars vine cu noi surprize pentru telespectatori. După ce Cătălin Moroșanu a fost eliminat iar Jador descalificat, echipa Faimoșilor vor avea o nouă colegă. De asemenea, și Războinicii rămân fără Jorge, însă o concurentă nouă îi va lua locul.

Citește și: Concurenta care s-a îndrăgostit de Jador, la Survivor All Stars: „Nu se poate, am iubită. Ea e o ispită”

Jador și-a cerut iubita în căsătorie după ce a fugit de la Survivor All Stars pentru ea

Jador va fi descalificat după ce pleacă din tabăra Faimoșilor, la plimbare, acest gest fiind considerat o încălcare a regulilor. Fapta lui Jador are loc după ce echipa lui pierde jocul de recompensă, iar manelistul și Zanni aruncă tot pe ce pun mâna în râu. Ulterior, și Cătălin Moroșanu este eliminat, astfel că în locul lor sunt aduse două noi concurente.

În echipa Faimoșilor este adusă Ana Pal, o luptătoare de MMA care era cât pe ce să îl bată pe Andrei Ciobanu acum câteva sezoane, care de această dată îi va fi coleg de echipă. A doua concurentă este femeia pentru care Jador a fost, de fapt, descalificat, tot o fostă participantă a concursului, nimeni alta decât Oana Ciocan, presupusa iubită a menlistului.

La intrarea acesteia în concurs, însă, Jador nu va fi de față, deși, la început, el făcuse o înțelegere cu producția emisiunii ca tânăra de 26 de ani să intre cât mai repede în competiție. Artistul a tot sperat că promisiunile se vor ține, și s-au ținut, însă până la acel moment, el a cedat psihic și a părăsit tabăra Faimoșilor și nu a mai fost primit înapoi. Pentru gestul său, producătorii l-au pedepsit. După ce a fugit, a sperat că va ajunge curând în brațele iubitei sale, însă aceasta a fost adusă în Dominicană între timp. Astfel, cei doi vor rămâne în continuare despărțiți.

Jador a știut, însă, cum să îi convingă pe producători să îl mai ajute cu un lucru, foarte important, de altfel, pentru el. Înainte de a pleca spre casă, el a petrecut câteva minute în compania iubitei sale, dar nu între patru ochi, ci chiar în fața camerelor de filmat. După unul dintre jocuri, cei din echipa Războinicilor ar fi fost trimiși în camp, iar Oanei i s-ar fi cerut să rămână. A apărut Jador, parcă de nicăieri, a îngenuncheat în fața Oanei și a cerut-o de soție, însă nu cu un inel prețios, ci cu Biblia pe care Jador a avut-o cu el pe tot parcursul competiției. Pentru că, așa cum a recunoscut Jador, nu s-ar putea iubi cu cineva care nu a citit Biblia.

„La câteva zile după descalificarea lui Jador, după un joc de recompensă, Dan Pavel i-a invitat toți concurenții sa se întoarcă în camp, mai puțin pe Oana Ciocan, rugată sa rămână pe loc. A urmat un moment plin de emoție la apariția lui Jador, care a îngenuncheat în fața Oanei Ciocan cu Biblia în mână, oferindu-i-o, menționând că nu are un inel disponibil, la acel moment. Oana Ciocan, cu lacrimi de bucurie șiroindu-i pe obraz, a acceptat! După acest moment, Oana se întoarce în camp și Jador în România. Rămâne de văzut ce se va monta și difuza și din acest superb moment petrecut la Survivor România All Stars, la fel cum rămâne de văzut cum se vor ascunde, prin ce magie, cele 5 minute petrecute de Jador în Consiliul în care a fost declarat descalificat de Dan Pavel, acele 5 minute pline doar cu acuzele lui Jador la adresa producătorilor emisiunii”, susțin Viperele Vesele.

Citește și: Cum arată penthouse-ul luxos deținut de Jador! Manelistul a scos 500.000 de euro din buzunar pentru ea: „Dumnezeu m-a ajutat să o iau”